Medipol Üniversitesi Optisyenlik Bölümü Öğrencilerinden Opak Lens’e Ziyaret!

Medipol Üniversitesi’nin Optisyenlik bölümü öğrencileri, Medipol Üniversitesi Optisyenlik Bölümü Öğretim Görevlisi Sn. Hülya Şenyüz eşliğinde OPAK LENS'i ziyaret etti.

Medipol Üniversitesi Optisyenlik Bölümü Öğrencilerinden Opak Lens’e Ziyaret!
15 Mayıs 2017 Pazartesi 16:42

Medipol  Üniversitesi öğrencileri, Opak Lens’in merkez binasında optik aletlerin ve geçmişten günümüze kalan makinaların sergilendiği müzeyi gezdiler. Cihan Medikal'i de ziyaret programlarına dahil eden öğrenciler Elegance kontak lens ve lens solüsyonu ürünlerini yerinde inceleme fırsatını yakaladılar.



Opak Lens’in depolarını da ziyaret eden öğrenciler, Opak Lens’in kontak lens ve cam ürünlerinin depolanmasından, siparişlerin alınmasına, ürünlerin hazırlanıp kargolanması ve teslimatına kadar tüm aşamaları tek tek inceleme imkanını buldular. Üretim aşamaları, üretim teknikleri, lens pazarındaki gelişmeler ve piyasadaki yeni üretim lensler hakkında da bilgi sahibi oldular.


Optik Gazete olarak bizleri de ziyaret eden öğrencilere Optik Gazete Yöneticisi Sn. Fikret Arısoy, hem bu sene dördüncüsünü  düzenlediğimiz “Gözde Hatıralar” anı yarışmamızdan hem de Optik Gazete’nin çalışmalarından kısaca bahsetti.

Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Erol Harbi, dededen toruna devraldığı  optisyenlik mesleği hakkında bilgiler verdi. Medipol Üniversitesi öğrencilerine, okullarda öğretilen mesleki bilgilerin yanında, araştırmacı yanlarınında gelişmesi gerektiğini ve özellikle günümüzde bilgi sahibi olmanın ne denli önemli olduğunu anlattı. Optisyenlik mesleğinin önce sağlık, sonra ticaret olması gerektiğini ve yerli sermayenin güçlenebilmesi için Opak Lens olarak bireysel optik mağazaları desteklediklerini belirtti.  Sektör hakkında bilgiler veren Sn. Erol Harbi son olarak “Kendi işinizin patronu olun” diyerek  sözünü bitirdi.

Medipol Üniversitesi öğrencileri aldıkları bilgilerin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek Opak Lens'e teşekkür ettiler.

Biz de Optik Gazete olarak Medipol Üniversitesi Optisyenlik Bölümü Öğrencilerine eğitim hayatlarında ve mezun olduktan sonra ki iş hayatlarında başarılar dileriz.



 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.