Gözlükçüler Oda Birlik Olmaya Bu Kadar Yakın Olmadı!

Gözlükçüler Oda Birlik Olmaya Bu Kadar Yakın Olmadı!
07 Mart 2017 Salı 11:56

Ankara Gözlükçüler ve Optisyenler Derneği Başkanı Sayın Mahmut YETİM ve Erzincan'lı Meslektaşımız Sayın Mahmut AYDIN ‘ın girişimleri ile Sayın Başbakanımız Binali YILDIRIM 14.02.2017 tarihli AKP grup toplantısından sonra gözlükçüleri TBMM ‘de başbakanlık toplantı salonunda kabul etti.

Bu toplantıda Başbakanımız, Kanun maddelerinin sayısını azaltarak bir çalışma yapın getirin dedi. Başbakanımızın talimatı kapsamında hazırlanan çalışma yapılarak AK parti grup başkan vekili Sayın  Bakanımız Mustafa Elitaş’a teslim edildi.

Tüm gözlükçü dernekleri “oda birlik “ olmayı destekliyor ve  istiyor .
 
Meslek tarihimiz boyunca, gözlükçüler "oda ve birlik" olmaya hiç bu kadar yakın olmadı .
 
Sayın Başbakanımız Binali YILDIRIM, AK parti grup Başkan vekili Sayın Mustafa ELİTAŞ, AK Parti milletvekillerimize, oda birlik çalışmalarına katkı sağlayan,  destek veren tüm dernek başkan ve yöneticilerine, meslektaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.



Taylan KÜÇÜKER
Eczacı Gözlükçü
Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu
Eğitim Komisyonu Başkanı 



 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
taylan küçüker - 7 yıl önce
http://www.mysivas.com/gozlukculer-odasi-birlik-olmaya-hic-bu-kadar-yakin-olmadi-16008.html