Sanal Gerçeklik Gözlüğü Şimdi Apple Store’da!

Son dönemde popülaritesi artan sanal gerçeklik durumuna Apple da sessiz kalmayarak iPhone uyumlu sanal gerçeklik gözlüğü satımına başladı.

Sanal Gerçeklik Gözlüğü Şimdi Apple Store’da!
09 Şubat 2016 Salı 13:14

 2016 yılıyla beraber ciddi çıkışa geçmesi beklenilen sanal gerçeklik deneyimi için birçok firma destek vermeye başladı. Şimdi ise bu kadar bir anda popülerleşmeye başlayan teknolojiye sessiz kalmayan Apple, direkt olarak Apple Store üzerinden sanal gerçeklik gözlüğü satışına başladı.

 

View-Master tarafından tasarlanan ve üretilen sanal gerçeklik gözlüğü aynı zamanda sırasıyla iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus ile tam olarak uyumlu çalışabiliyor. Gerek 360 derecelik videolar, gerekse sanal gerçeklik oyun ve uygulamaları ile kullanılabilen gözlük aynı zamanda şık bir tasarıma sahip.

 

Görünüşe göre herhangi bir kafa bandına da sahip olmadığı için elinizde tutmanız gerekecek olan View-Master'da 23,4 cm uzunluk ve 12,7 cm genişlik bulunuyor. Normalde iPhone 6 ve sonrası için dizayn edilmiş olan gözlük iPhone 5, iPhone 5c ve iPhone 5s modelleri için daha küçük hazneye sahip bir aparatı da yanında gönderiyor. 29.95 Dolar'dan ABD mağazasında satışa çıkan bu gözlük ilerleyen zamanlarda Türkiye'de de satışa sunulacaktır.

Kaynak: webtekno.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.