İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikalı Eğitimi...

Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği tarafından düzenlenen "temel iş sağlığı ve güvenliği" eğitimleri başlıyor.

İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikalı Eğitimi...
16 Haziran 2014 Pazartesi 12:57

 

Her katılımcıya kendi isimleri adına sertifika düzenlenecek olan eğitimlerde ayrıca, her müessese içinde "Acil eylem planı" ücretsiz olarak verilecek. Eğitimler hakkında Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği yönetimi tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

 

TEMEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

 

Sayın Üyemiz,

 

İş Sağlığı ve Güvenliği hakkında müesseselerimiz tarafından Risk değerlendirmesinin 2. aşaması olan her müessese için " Acil Eylem Planı " ve SSK'lı her çalışan için " Temel İş Sağlığı ve Güvenliği " sertifika eğitimi 22 Haziran 2014 tarih ( Pazar )günü saat 09:00 ile 12:00 arasında Eminönü Halk Eğitim Merkezi'nde yapılacaktır.

 

Her müessese için düzenlenecek " Acil Eylem Planı" ÜCRETSİZ, Sertifika bedeli olarak da 50 TL'nin Derneğimizin Vakıflar Bankası TR47 0001 5001 5800 7292 3232 96 nolu hesabına yatırmanız gerekmektedir.

 

Katılımcıların kendi isimlerine sertifikalar düzenleneceği için isim soyisim ve firma adının dekontlarda belirtilmesi önemle rica olunur.

 

Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği Yönetim Kurulu

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.