Optik Sektörü 2014' te Tekrar Buluşuyor

İSOF 2014 içinde düğmeye basıldı.

Optik Sektörü 2014' te Tekrar Buluşuyor
17 Haziran 2014 Salı 08:42

24 Saat Fuarcılık ve İhlas Fuarcılık işbirliği ile birincisi düzenlenen ve geçtiğimiz aylarda başarı ile sona eren İstanbul Optik Fuarı-İSOF 2013'ün ardından, İSOF 2014 içinde düğmeye basıldı. Dünyadaki değişime ve sektördeki gelişmeye paralel olarak, gün geçtikçe gelişen ve markalaşma yolunda emin adımlarla büyüyen İstanbul Optik Fuarı (İSOF), 2014 yılında kapılarını tekrar ziyaretçilerine ve sektöre açıyor. İlk sene olduğu gibi bu yılda İstanbul Fuar Merkezi (İFM) Yeşilköy 9 ve 10.salonlarda gerçekleşecek olan İSOF 2014, 11-14 Aralık 2014 Perşembe – Pazar tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

4 your eyes Optik ve Magazin Dergisi'nin ana sponsorluğunda, 24 Saat Fuarcılık tarafından organize edilecek olan İSOF 2014'de yerli ve yabancı 500'ün üzerindeki gözlük markasının 2015 koleksiyonları görücüye çıkarken, gözlük kılıfları, optik camlar, kontakt lensler, kontakt lens aksesuarları ve bakım ekipmanları, güneş gözlüğü camları, optimetrik, oftalmolojik cihazlar ve aksesuarları, oftalmolojik ölçüm tanı ve tedavi cihazları, optik atölye ve laboratuvar için aletler, gözlük parçaları, optik endüstri makinaları ve sektöre ait tüm yeni teknolojik gelişmeler ve çalışmalar ziyaretçilere sunulacak.

 

lk sene için beklenenden çok daha yoğun bir katılımcı ve ziyaretçi kitlesine sahip olan İstanbul Optik Fuarı'nda, 2014 yılında daha fazla katılımcı ve yerli, yabancı ziyaretçi hedefleniyor.

 

İSOF 2014 ile ilgili tüm gelişmeler, yenilenen yüzü ile tekrar hizmete sunulan www.istanbuloptikfuari.com'dan takip edilebilir.

Kaynak : istanbuloptikfuari.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.