Kontak Lens Tanıtım Toplantısı TRABZON'da

Johnson & Johnson ve Opak Lens firmalarının birlikte yürüttüğü Kontak Lens Bilgilendirme Toplantıları kapsamında yedinci durak Trabzon!

Kontak Lens Tanıtım Toplantısı TRABZON'da
09 Mayıs 2017 Salı 11:45

Johnson & Johnson ve Opak Lens işbirliği ile düzenlenen 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantısı bugün Trabzon Zorlu Hotel'de yapılıyor.

Türkiye'nin dört bir yanını dolaşarak kontak lens konusunda optik mağazaları gelişen son teknolojiler konusunda bilgilendirmek, satış ve müşteri memnuniyeti oranlarını yükseltmek amacı ile yapılan toplantılar, yapıldıkları illerde yoğun katılım ve ilgi görmeye devam ediyor. 2017 yılında 11 ayrı ilde yapılması planlanan toplantıların yedincisi bugün 9 Mayıs 2017 Salı Trabzon ve çevre illerden optik mağazaların katılımı ile yapılacak.

Trabzon Zorlu Otel'de saat 19:00 da başlayacak toplantı, sunumların yanısıra yemek ikramı ile devam edecek, interaktif soru ve cevap kısımlarında sorulan sorulara en hızlı ve doğru şekilde cevap veren katılımcalara hediyeler verilecek, soru ve cevap bölümünde ise katılımcılar Johnson & Johnson ve Opak Lens A.Ş. yetkililerine istedikleri soruları yönelterek dilek ve isteklerini aktarabilecekler.

Johnson & Johnson ve Opak Lens A.Ş. işbirliği ile düzenlenen 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantıları aşağıdaki takvime göre devam edecek.





 
 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.