Johnson & Johnson - Opak Lens İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde!

Johnson & Johnson ve Opak Lens işbirliği ile Optisyen adaylarına kontak lens anlatıldı.

Johnson & Johnson - Opak Lens İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde!
07 Nisan 2017 Cuma 09:18

Johnson & Johnson ve Opak Lens, İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Optisyenlik Bölümü öğrencileriyle buluştu. 

Johnson & Johnson ve Opak Lens, üniversitelere yönelik hazırladığı Kontak Lens Tanıtım Semineri ile, bu kez de İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Optisyenlik Programı öğrencileriyle buluştu. Seminer 5 Nisan 2017 tarihinde İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okul kampüsünde, 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Johnson & Johnson Pazarlama Müdürü Sn. Başak Öğdem ve Opak Lens İş Geliştirme Müdürü  Sn. Fatma Küçüktaş kontak lense ilişkin temel bilgileri aktararak seminere başlandı. Kontak lensin kullanıcı ve optik mağazalar için önemi, dünyada ve ülkemizde kontak lensin gelişimi, kullanıcıların kontak lens kullanımını daha konforlu deneyimlemek için yapılması gerekenlere ilişkin konuların aktarıldığı seminerde geleceğin optisyenlerine pazara ilişkin bilgiler de verildi.

Toplumun ve bireylerin sağlığı açısından kontak lensin internette online satışının yarattığı riskler üzerinde duruldu ve yasa dışı yürütülen bu çalışmalar konusunda geleceğin optisyenlerine düşen görevler irdelendi. 

İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen seminerde öğrencilerden çok güzel sorular geldi. Öğrenciler kontak lens satış ve pazarlamasına ilişkin saha bilgilerini de alabildiklerini ve bu seminerden çok faydalandıklarını belirterek Johnson & Johnson ve Opak Lens'e teşekkür ettiler. 






 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.