Okan Üniversitesi’nde “Yeni Kontak Lens Teknolojileri“

Okan Üniversitesi’nin Tıbbi Teknoloji Günleri kapsamında gerçekleştirilen sunum...

Okan Üniversitesi’nde “Yeni Kontak Lens Teknolojileri“
09 Nisan 2014 Çarşamba 13:43

Opak Lens Okan Üniversitesi 2014
İlgili Galeriye Git

 Okan Üniversitesi'nin Tıbbi Teknoloji Günleri kapsamında gerçekleştirilen "Yeni Kontak Lens Teknolojileri" konulu sunumda Opak Lens yöneticileri ile Okan Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Optisyenlik Bölümü öğrencileri bir araya geldi.

 

9 Nisan Çarşamba günü Okan Üniversitesi Kadıköy Kampüsü, Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen sunuma örgün ve 2. Öğretimden, birinci ve ikinci sınıf öğrencileri katıldı. Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi ve Pazarlama Müdürü Hülya Şenyüz'ün de katıldığı sunum, İş Geliştirme ve Eğitim Bölümü'nden Fatma Küçüktaş tarafından yapıldı.

 

Sunumda, gelişen kontak lens teknolojilerinin yanı sıra kontak lense ilişkin dünya ve Türkiye pazar bilgileri de aktarıldı. Geleceğin optisyeni olmak üzere eğitim gören öğrenciler, sunumun ardından kontak lense ilişkin sorularına cevap alma fırsatı da buldular ve bu tür bilgi verici seminerlerin kendilerine çok fayda sağladığını belirttiler.

 

Program, Okan Üniversitesi Optisyenlik Program Başkanı Erdoğan Özdemir'in Opak Lens yetkililerinin adına Tema Vakfı Balıkesir Kepsut Ormanında dikilmiş 5 fidanın belgeleri ve teşekkür plaketleri sunmasıyla son buldu.

 

Sunumun ardından Okan Üniversitesinin laboratuvarını gezen Opak Lens yöneticileri bu sunumla kontak lense ilişkin güncel bilgileri paylaşmak üzere olanak sağladığı için Okan Üniversitesi Optisyenlik Program Başkanı Erdoğan Özdemir'e teşekkür ederek ayrıldılar.

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.