OptiKoop Silmoİstanbul 2015'de Siz Değerli Misafirleri ile Buluşuyor!

OptiKoop; 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi/İFM Yeşilköy’de, 9 ve 10. Salonlarda 16.000 m2'lik bir alanda gerçekleşecek olan Silmoİstanbul’da sektörle bir araya gelecektir.

OptiKoop Silmoİstanbul 2015'de Siz Değerli Misafirleri ile Buluşuyor!
19 Kasım 2015 Perşembe 16:20


DAVETLİSİNİZ!

 "Kanaatim odur ki, muhakkak suretle birleşmede kuvvet vardır.

Kooperatif yapmak, maddi ve manevi kuvvetleri, zekâ ve maharetleri birleştirmektir. "                                                                                   

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

OptiKoop Silmoİstanbul 2015'de Siz Değerli Misafirleri ile Buluşuyor!

OptiKoop  (S.S. Optikçiler Optikoop Temin Tevzi Kooperatifi) Yönetim Kurulu ve İş Ortaklarımız ile birlikte Silmoİstanbul 2015 Salon 10 - E4 Standında siz değerli meslektaşlarımıza Kooperatifimizin misyonu ve vizyonunu aktarırken, değişen ve gelişen dünya normları ile birlikte mesleki güç ve el birliğinin tek adresi olan İstanbul  OptiKoop ile tanışacaksınız.

Gelişen teknolojiden faydalanarak, ürettiği hizmetlerin kalitesini en üst düzeye çıkartarak ortaklarımızın memnuniyetini arttırmayı ve OptiKoop'un güçlü yapısıyla pazarı etkileyerek pazar lideri olmayı ve üyesi olan ve yeni üye olmayı hedefleyen optisyenlik müesseselerimizin  tercih edilen sağlık hizmet sunucuları haline getirerek, gözlükçülük mesleğinin saygınlığını yükseltmeyi ve sektörün tüm aşamalarında yer almayı hedefleyen meslektaşlarımız ile birlikte olacağız.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün "....maddi ve manevi kuvvetleri, zekâ ve maharetleri birleştirmektir." ifadesinin vücut bulduğu OptiKoop ailesinin yer alacağı Salon 10 - E4 Standı içerisinde Silmoİstanbul 2015 Optik Fuarı’mızda sizleri aramızda görmekten ve misafir etmekten büyük onur ve mutluluk duyarız.

OptiKoop Yönetim Kurulu

 

Davetiye;



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.