TOOMD’tan TOD’a Ziyaret!

Türkiye Optik ve Optometik Meslekler Derneği, Türk Oftalmoloji Derneği Genel Sekreteri Sayın Prof. Dr. H. Hikmet BAŞMAK’I makamında ziyaret etti.

TOOMD’tan  TOD’a Ziyaret!
20 Kasım 2015 Cuma 10:14


Türk Oftalmoloji Derneği İle Gerçekleştirilen Toplantı:

16 Kasım 2015 tarihinde Konfederasyon Genel Başkanı Sayın Turgut VARDİ, Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Erol AYDOĞAN, Peyami ÇAKAR, Ramazan ÖZMUTLU, Murat DESTİCİ’nin katıldığı toplantıda Türk Oftalmoloji Derneği Genel Sekreteri Sayın Prof. Dr. H. Hikmet BAŞMAK, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde  makamında saat 14:00 de ziyaret edildi.

Türk Oftalmoloji Derneği Genel Sekreteri Sayın Prof. Dr. H. Hikmet BAŞMAK ile makamında yapılan toplantıda, Konfederasyonumuzun çalışmaları hakkında bilgi verilirken; hedefte yer alan çalışmalar hakkında da paylaşımlar yapıldı.

Diğer taraftan ortak konularda iş birliği yapılacak konular hakkında ise 29 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olağan Genel Kurul sonrası yeni bir toplantı ile 2016 yılı çalışma takvimi gerçekleştirilecek.

Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği Yönetim Kurulu


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.