Gözde Hatıralar "Şeref Gök" Hatıra Metni

"Gözde Hatıralar" metin yarışmamız yayınlanmaya ve oy almaya başladı.

Gözde Hatıralar "Şeref Gök" Hatıra Metni
23 Aralık 2016 Cuma 12:14

Optik Gazete olarak düzenlediğimiz "Gözde Hatıralar" metin yarışmamız yayınlanmaya ve oy almaya başladı.

Gözlükçü ve Optisyen olarak mesleğimizde her gün farklı ve güzel olaylar yaşıyoruz. Bunların bazıları seneler geçse de asla hafızalarımızdan silinmiyor. Biz de, bu hatıralarınız sadece sizin tarafınızdan bilinmesin, paylaşılsın ve daha çok kişiye ulaşarak unutulmasın düşüncesi ile Optik Gazete olarak hatıralarınız üzerinden yepyeni bir yarışma düzenledik. 

Amacımız gözlükçülük ve optisyenlik mesleğine ilişkin hatıralarımızı kişisel belleğimizin derinlerinden çıkararak ortak belleğimize aktarmak ve paylaşmak. Kimileri güldürecek, kimileri gülümsetecek, kimileri hüzünlendirecek, kimileri de öğretecek olan bu hatıraların bir araya toplanması gözlükçülük ve optisyenlik mesleğinin ortak hafızasında yer alacak...

Bu amaçla düzenlediğimiz yarışmamıza katılan hatıra metinlerini her gün buradan yayınlayarak, siz değerli okuyucularımızdan yarışmacılarımıza desteklerinizi bekliyoruz.

Facebook’ta beğeni sayısı ile en yüksek oyu alan katılımcılar halkın beğeni oyu ile seçilerek ödüllerine hak kazanacaklardır. Sizde facebook sayfasında yayınladığımız hatıra metnini beğenerek, yarışmacıya destek olabilirsiniz.

Katılmak isteyen sektör mensupları ve optisyenlik bölümü öğrencilerimiz yazdıkları hatıra metinlerini gönderebilir ve büyük ödülleri kazanma şansına sahip olabilirler. 

Gözde Hatıralar yarışmasına katılan "Şeref Gök" isimli yarışmacımızın hatıra metnini aşağıda siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz.

Selam başımdan geçen hikaye şöle;
Bir müşterim bir adet titanyum çerçeve beğendi,reçetesine uygun olarak gözlük camlarını takıp ürünü teslim ettim.müşterim gayet mutlu bir ifadeyle ürünü beğendiğini söledi ve teşekkür ederk dükkandan ayrıldı.ertesi gün geri geldi ve ürünü iade etmek istediğini söledi.bende şikayetinin ne olduğunu sordum.müşteride bana bu gözlükle KENDİNİ GÜVENDE HİSSETMEDİĞİNİ söledi.bende bunun üzerine bunun güvenlik için değil dahaiyi görebilmek için takılması gerektiğini söledim.bunun üzerine bağırmaya başlayan müşterimi tekrar uyardım.üründe bir hata varsa yada belki modeli beğenmediyse değiştirebileceğimi söledim.oda bağırmaya devam ederek paramı geri ver aksi halde polis çağıracam dedi.bende böyle bir şeye gerek olmadığını ama isterse çağırmasını söledim.polisler geldi,adama şikayetini sordu adamda aldığı gözlükle kendini güvende hissetmediğini söledi.polislerde adama benim verdiğim aynı cevabı vererek dükkandan çıkmasını aksi halde kendisi hakkında yasal işlem yapacaklarını sölediler ve tabiî ki adam mahcup şekilde dükkandan ayrıldı.Yani sölemek istediğim bizim sattığımız gözlükler güvenlik amaçlı değil daha iyi görebilmek için yapılmış göz kusurunu gidermeye yardımcı ürünlerdir.
saygılarımla

  

Not : Gönderilen hatıra metinleri katılımcının gönderdiği şekilde yayımlanmış, hiçbir şekilde cümle yapılarına müdahele edilmemiş, noktalama ve imla kurallarında düzeltme yapılmamıştır.



 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arzu Topuz - 7 yıl önce
Güven önemli tabii :)
Avatar
Arzu topuz - 7 yıl önce
Harika :)
Avatar
Murat Yetiş - 7 yıl önce
Birkaç defa işim düştü ve alışverişim oldu konusuna hakim ve bilgili, problem çözme kabiliyeti çok yüksek. Fiyatlar hesaplı... Teşekkürler Şeref bey.
Avatar
ALİ AYAN - 7 yıl önce
Sözleri unutmak kolay, peki ya gözleri. Göz önemli göz :)
Avatar
Kemal - 7 yıl önce
İnsanlarla uğraşmak çok zor
Avatar
Kenan Gök - 7 yıl önce
Hatıra metni güzel
Avatar
figen subaşı - 7 yıl önce
Yardımsever ve güvenilir.
Avatar
Tamer Topux - 7 yıl önce
Iyi görebilmek için gözlük gerektiğinde güvenilir adres