‘Gözde Hatıralar’ İşte Jüri Oylamasında Kazananlar!

Gözde Hatıralar metin yarışmasında facebook oylamasından sonra jüri oylama sonuçları da belli oldu.

‘Gözde Hatıralar’ İşte Jüri Oylamasında Kazananlar!
15 Nisan 2017 Cumartesi 11:19

Gözde Hatıralar anı yarışmasında Facebook sosyal medya platformu beğenileriyle yapılan halk oylamasından sonra jüri oylama sonuçları da belli oldu. Yarışmamızda jüri oylaması ile ödül kazanan isimlere ek olarak jüri tarafından çok beğenilen 5 hatıraya daha mansiyon ödülü veriyoruz. Gözde Hatıralar Yarışmasına katılan 94 yarışmacının hepsine Optik Gazete olarak yarışmaya katılım belgesi de takdim edilecek.

Optik Gazete  olarak düzenlediğimiz "Gözde Hatıralar" isimli metin yarışmamızda jüri oylamasında büyük ödüllerimizi kazanan yarışmacılarımız da belli oldu.

Yarışmanın Facebook sosyal medya platformu üzerinde yürütülen beğenilerle yapılan halk oylamasının sonuçları 30 Mart 2017 tarihinde açıklanmıştı. Tümü Optik Gazete tarafından farklı zamanlarda yayınlanan 94 hatıra metni Nisan ayı içinde Jüri Üyeleri tarafından dikkatle okunarak oylandı. Gelen anılar içinde dereceye giremeyen ancak çok beğenilen 5 anıya da mansiyon ödülü olarak 5 çift Frequency Blue Cut Gözlük Camı ve 5 kutu Elegance Soft Colors Renkli Lens verilmesine karar verildi.

Gözde Hatıralar yarışmasındaki amacımız gözlükçülük ve optisyenlik mesleğine ilişkin hatıralarımızı toplumsal belleğimize aktarmak ve paylaşmaktı. Optik Gazete’ye gelen hikayelerde kimilerinin güldürdüğü, kimilerinin gülümsettiği, kimilerinin hüzünlendirdiği, kimilerinin de öğrettiği bu hatıraların bir araya toplanması gözlükçülük ve optisyenlik mesleğinin ortak hafızasında yer aldı.

Gözlükçü ve Optisyen olarak mesleğimizde her gün farklı ve güzel olaylar yaşamaktayız. Hatıraların çoğu seneler geçmiş olsa da hafızalarımızdan silinmiyor. Amacımız optik sektörüne dair hatıraların sadece sizin tarafınızdan bilinmesiyle kalmayıp, paylaşılması ve daha çok kişiye ulaşarak unutulmamasıydı…

31 Ekim 2016 tarihinde hatıraların Optik Gazete’ye gönderilmesiyle başlattığımız yarışmamızda oylamalar 11 Mart tarihinde sona ermişti.

Facebook beğeni oranları ile kazanan isimleri 30 Mart 2017 tarihinde açıklamıştık. Jüri oylamasında kazanan isimlerin de belli olmasıyla birlikte yarışmamız tamamlandı.

Hem Facebook beğeni oyuyla halk oylamasında, hem de jüri oylamasında derece ve mansiyon alan tüm yarışmacıların ödülleri Mayıs ayında sahiplerine takdim edilecektir. Ödül töreni ile ilgili detaylar çok yakında Optik Gazete tarafından açıklanacaktır.

Jüri Oylamasında Kazanan İsimler


Facebook Beğeni Oylamasında Kazanan İsimler


Mansiyon Ödülü Kazanan İsimler

 Yarışmacılarımızın hepsine katılımlarından dolayı teşekkür eder, muhteşem ödülleri kazanan yarışmacılarımızı gönülden kutlar, başarılarının devamını dileriz.  

Saygılarımızla,


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.