Kontak Lens Tanıtım Seminerlerinin Beşincisi İzmir' de yapıldı

Opak Lens ve Alcon Vision Care'in birlikte organize ettiği Kontak Lens Tanıtım Seminerlerinin Beşincisi.

Kontak Lens Tanıtım Seminerlerinin Beşincisi İzmir' de yapıldı
18 Nisan 2014 Cuma 06:10

Opak Lens Bilgilendirme İzmir 2014
İlgili Galeriye Git

 

Opak Lens ve Alcon Vision Care'in birlikte organize ettiği Kontak Lens Tanıtım Seminerlerinin Beşincisi 16 Nisan'da İzmir Hilton Doubletree Hotel'de gerçekleştirildi.

 


Optik mağazaların kontak lens konusundaki bilgilerini tazelemek, gelişen teknoloji ile birlikte üretilen yeni ürünlere ilişkin bilgileri paylaşmak üzere düzenlenen Kontak Lens Tanıtım Seminerlerinin beşincisi İzmir'de gerçekleştirildi.

 

 

Çok yüksek sayıda katılımcının izlediği seminerde mağaza yetkililerinin ilgisi de dikkati çeken bir unsur oldu. Opak Lens İş Geliştirme ve Eğitim  Bölümü'nden  Sn. Fatma Küçüktaş'ın  sunumunun ardından  gelen soru cevap bölümünde  katılımcıların merak ettiği konulara açıklık getirildi. Sorular özellikle Türkiye kontak lens pazarının büyüme potansiyeli ve internetten online kontak lens satışı konusunda yoğunlaştı.

 

 

 


Toplantı, Alcon Vision Care firmasından Sn. Bihter Yalçın, Sn. Tuğba Alpdoğan, Sn. Ceren Mutlu ve Sn. Savaş Alkan'ın yaptığı ürün tanıtımı sunumları ile devam etti. Alcon Vision Care'in Avrupa ile eş zamanlı olarak bu ay içerisinde Türkiye'de de kullanıma sunduğu yeni ürünlere ilişkin ayrıntılı bilgiler paylaşıldı.

 

  


Toplantı bitiminde bu tip eğitimlerin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan katılımcılar, benzer çalışmaların devamı konusunda taleplerini dile getirdiler.

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.