2014’ün İlk Bilgilendirme Toplantısı

"Kontak Lens" konulu bilgilendirme serisi...

2014’ün İlk Bilgilendirme Toplantısı
13 Mart 2014 Perşembe 13:17

Opak Lens Bilgilendirme Bakırköy 2014
İlgili Galeriye Git

 

Opak Lens ve Alcon firmalarının işbirliği ile her yıl düzenlenen "Kontak Lens" konulu bilgilendirme serisinin ilki dün, İstanbul'da Blue Regency Hotel Bakırköy'de gerçekleştirildi.


Opak Lens İş Geliştirme ve Eğitim Bölümü'nden Sayın Fatma Küçüktaş kontak lensin kullanım alanları, kullanım avantajları ve doğru kullanım şekilleriyle ilgili bir sunum yaptı. Sunumunda dünyada ve Türkiye'deki kontak lens pazar bilgilerini paylaşan Küçüktaş, konuşmasında optik mağazaların kontak lens kullanımının yaygınlaşmasındaki fonksiyonlarına da ayrıntılı olarak yer verdi. Gelişen sektör koşullarına ve potansiyele de değinen sunumun ardından optik mağaza temsilcilerinin soru ve görüşleri alındı.


Bilgilendirme toplantısına konuk olarak katılan Sağlık Bakanlığı Danışmanı Sayın Dr. Alim Tunç seminerde söz alarak, Sağlık Bakanlığı'nın şu anda optisyenlik kurumları konusunda yürüttüğü çalışmalar ve kontak lens konusundaki düzenlemeler hakkında bilgi verdi.


Alcon Vision Care ekibinden Sayın Tuğba Alpdoğan ve Sayın Savaş Alkan'ın birlikte yaptıkları ürün sunumunda, Alcon Vision Care ürün ailesine ilişkin genel bilgilerin verilmesinin yanı sıra Nisan ayı içinde dünyada ve Türkiye'de satışına başlanacak olan AirOptix Colors'ın tanıtımı yapıldı. 16 saat nemlendirme sağlayan Opti-Free Pure Moist ürününün tanıtım sırasında da solüsyonların kontak lens kullanımındaki önemine vurgu yapıldı.


Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği Genel Sekreteri Sayın Erol Aydoğan'ın derneğin çalışmalarına ilişkin güncel gelişmeleri aktarmasının ardından, Dernek Başkan Yardımcısı Sayın İlker Ayaz toplantı konuları kapsamında sektörün durumuyla ilgili saptamalarını katılımcılarla paylaştı.


Bilgilendirme toplantısına katılan konuklar ayrıca Baha Optik ve Uğur Optik Makina'nın salonda açtıkları standlarda tanıtılan ürünler hakkında da bilgi alma fırsatını buldular.


Yüksek katılımla gerçekleşen toplantı sırasında ve çıkışında katılımcılar, seminerden çok faydalandıklarını belirterek, bu toplantının benzerlerinin ve devamının yapılması konusunda geri bildirimde bulundular.

 

Opak Lens ve Alcon firmalarının bilgilendirme serisi aşağıdaki tarih ve şehirlerde devam edecektir. Seminerlere katılmak isteyen okuyucularımız davetiye temini için [email protected] adresinden destek alabilirler.


12 Mart - İstanbul (Blue Regency Hotel Bakirköy) Gerçekleştirildi.
19 Mart – Ankara (Limak Ambassador)
20 Mart – Kayseri (Hilton)
15 Nisan – Adana
16 Nisan – İzmir

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.