1. Oftalmoloji Günleri Kıbrıs'ta Gerçekleştirildi.

Kıbrıs'ta 150 doktor ve seçkin davetliler eşliğinde gerçekleştirdi.

1. Oftalmoloji Günleri Kıbrıs'ta Gerçekleştirildi.
10 Haziran 2014 Salı 08:59

 Zincir göz merkezlerinde hasta sayısında dünya lideri Avrupagöz, 1. Avrupagöz Oftalmoloji Günleri'ni Kıbrıs'ta 150 doktor ve seçkin davetliler eşliğinde gerçekleştirdi.

 

Türkiye'de göz sağlığı alanında hızla büyüyen ve dünyanın önde gelen holdingleri arasında yer alan,Suudi Arabistan merkezli Nesma Holding ve körfez ülkelerinde sağlık alanında önemli yatırımlara imza atan Reaya Holding ile yüzde 50 ortaklığa imza atan Avrupagöz, bu yıl ilkini yaptığı 1. Avrupagöz Oftalmoloji Günleri'ni Kıbrıs'ta gerçekleştirdi.
 

1.Avrupagöz Oftalmoloji Günleri, 15 profesör, 3 doçent, 132 operatör doktor olmak üzere toplam 150 doktorun katılımı ile gerçekleşti.

 

AvrupagözYönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telliyaptığı açılış konuşmasında Avrupagöz ile ilgili bilgiler aktardı. Telli, 2013 yılında 14 şubeye çıkararak bir yılda yüzde 300'lük bir büyüme kaydettiklerini, 2014 yılında şube sayılarını 22'ye, 2015 yılında ise 32'ye çıkaracaklarını belirtti. 2014 yılı içerisinde Van, Karadeniz Ereğli, Eskişehir, Bursa, Erzurum, Şanlıurfa, Diyarbakır ve İzmir'de hizmet vereceklerinin de müjdesini verdi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yatırım yapmaktan heyecan duyduklarını belirten Avrupagöz Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli,orta vadedeki hedeflerinin Türkiye'nin tüm illerinde yer almak olduğunu belirtti. Telli, "Öncelikli olarak iki yıl içerisinde Azerbaycan, Kuzey Irak ve Türkmenistan'da şubeler açacağız. İlk şubemizi ortaklığımız dolayısıyla Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde açıyoruz" dedi.Ramazan Burak Telli, diğer bir hedeflerinin de de Nesma ve Reaya Holding ortaklığı ile birlikte 2015 yılında Londra Borsasına açılmak olduğunu söyledi. Eğitime yatırım yapacaklarını da belirten Telli, "Kendi bünyemizde özellikle hekimlerimize ve sağlık personelimize Avrupagöz Akademisi çatısı altında eğitim veriyoruz. Ana hedefimiz; Avrupagöz Akademisi'ni referans noktası olabilecek bir üniversiteye çevirmek. Başta kendi uzman hekim kadromuzu oluşturmak ve sektöre gö ;z uzmanlığı alanında branşlaşmış doktor yetiştirmektir." dedi.

 

Avrupagöz_1. Oftalmoloji Günleri

 

Ramazan Burak Telli'den sözü alan Reaya Holding CEO'su Ahmad Amara"Avrupagöz ile yapmış olduğumuz ortaklıktan dolayı büyük bir heyecan duyuyoruz. Türkiye sağlık sektöründe bölgesel bir üs durumuna gelmiştir. Birçok ülkeden Türkiye'nin sağlık sektörüne yatırım gelmektedir. Yükselmekte olan ekonomilerin geleceği hakkındaki tartışmaların yoğunlaştığı böylesi bir dönemde gerçekleşen bu yatırım Türkiye ekonomisine duyulan güvenin devam ettiğinin bir göstergesidir" dedi.

 

 

1.Avrupagöz Oftalmoloji günlerinin ilk bölümü, Türk Oftalmoloji Derneği Onursal Başkanı Prof. Dr. Demir Başar'ın"Oftalmolojinin Dünü, Bugünü ve Geleceği" ile ilgili konuşması ile devam başladı. Göz hastalıklarının teşhisi, tedavisi ve ameliyatlarının geçmişi ve bugünü hakkında bilgiler aktarıldı.

Konferansın ikinci bölümünde Prof. Dr. İhsan Öge moderatörlüğünde, Prof. Dr. Ilgaz Sağdıç Yalvaç ve Yard. Doç. Yıldıray Yıldırım Glokom ile ilgili bilgiler sundu. 2. oturumda ise Prof. Dr. Yusuf Özertürk'ün moderatörlüğünde Prof. Dr. Dilaver Erşanlı, Prof. Dr. Melih Ünal ve Op. Dr. Gürkan Erdoğan tarafından "Vitreoretinal Cerrahi" ile ilgili olgu sunumları gerçekleştirdi. Son oturumda, Prof. Dr. Ömer Kamil Doğan moderatörlüğünde Doç. Dr. Banu Acar, Op. Dr. Baha Toygar ve Op. Dr. Baran Kandemir, "Kornea Nakli, Katarakt ve Refraksiyon Cerrahisi" ile ilgili bilgiler paylaştı.

 

Kaynak : lifesaglik.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.