"Uzağı da Yakını da Görmek Ancak Bu Kadar Güzel Anlatılabilir"

"Uzağı da Yakını da Görmek Ancak Bu Kadar Güzel Anlatılabilir"
22 Mart 2017 Çarşamba 14:02

Geçen yıl Cihan Medical’in Türkiye’ye tanıştırdığı afocal tasarımlı kontak lens Safilens Fusion 1Day Presbyo, orta yaşlarda karşılaşılan presbiyopiye sunduğu çözüm ve konfor ile kısa zamanda doktorların tercih ettiği bir marka haline geldi.

Safilens Fusion 1Day Presbyo’nun İtalyan televizyonlarında yayınlanmaya başlayan yeni reklamı, kendini genç hissetmesine rağmen yaşın ilerlemesiyle karşı karşıya kalınan presbiyopi sorununa çok güzel bir şekilde değiniyor.

Yakın gözlüğüne ihtiyaç duymaya başlayan kişilerin ya da hem uzak hem yakın görüşte kontak lens kullanmak isteyenler için çok konforlu bir çözüm sağlayan Safilens Fusion 1Day Presbyo günlük kullan-at 30’lu paketlerde optisyenlik müesseselerinde hak ettiği yeri almış durumda.

Cihan Medical’in bildirdiğine göre aylık kullanımlı yeni ürün Safilens Open 30 Presbyo da Nisan ayında optik mağazalara dağıtılacak.

Uzağı da yakını da görmenin en güzel anlatımını yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz!

Afocal Tasarımı


Patentli Afocal Tasarımı presbiyopi için kontak lens alanında yeni bir kavram temsil ediyor.

Afocal tasarıma sahip kontak lensler, multifokal (multifocal-çok odaklı) veya prograsif  (progressive-geçişli) olmayıp, lensin tam merkezinde bulunan mikroskobik büyüklükteki ultra yansıtıcı alan sayesinde oluşturulan aksiyal (axial) ve paraksiyal (paraxial) ışıklarla, retina üzerine düşen odaklanmış görüntüye dahil olmayan bir alan yaratıyor.

Olağanüstü performans özellikleri olan Afocal tasarım farklı ışık ortamlarının hepsinde kullanıcılara aynı görüş performansını sağlıyor. Bu tasarıma sahip lensler, multifokal tasarımın aksine, pupil genişliğinden etkilenmiyor ve gerekli olan ışığın %90 seviyesinde retinaya aktarılmasını sağlıyarak zayıf ışıktan ya da pupil boyutundan etkilenmiyor.


Mükemmel Konfor

Kullanılan LacriMass Tasarımı ile lensin dış yüzeyindeki gözyaşı tabakasının homojen olmayan yayılımı sağlanarak, mekanik stresin en çok oluştuğu periferal alandaki gözyaşı tabakasının kalınlığı arttırılıyor.

Afocal tasarımına sahip kontak lensler ayrıca devrim niteliğindeki teknolojisini temel alıyor. Hyaluronik Asit’in sinerjik etkisi ve TSP (Tamarind Seed Polysaccharide), oküler yüzey ile gözyaşı tabakasının arasındaki fiziksel bağı normalize ederek bu sayede kullanıcılara uzun süreli rahatlık sağlıyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.