Tekil Ürün Alma Bildirimi ve Tüketiciye Verme Bildirimi Kılavuzu

Ürün Takip Sistemi

Tekil Ürün Alma Bildirimi ve Tüketiciye Verme Bildirimi Kılavuzu
07 Ekim 2017 Cumartesi 08:48

Konya Optisyenler ve Gözlükçüler Derneği tarafından yayınlanan, tekil ürün alma bildirimi ve tüketiciye verme bildirimlerinin nasıl yapılacağına ilişkin kılavuza haberimizin içeriğindeki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Değerli meslektaşlarımız

Optik ürünlerin tekil takip işlemleri 11 Eylül 2017 tarihinden itibaren ÜTS üzerinden yapılmaya başlanmıştır. Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından ruhsatlandırılan, ÜTS’ de kayıtlı ’’Üretici / İthalatçı / Bayi / İhracatçı’’ tedarikçileriniz müesseselerinize fatura ettikleri her ürün için ÜTS üzerinden verme bildiriminde bulunmaktadır. ÜTS den müessesenize verme bildirimi yapılan optik ürünler için alma bildirimi yapmanız devamında SGK ya fatura edeceğiniz reçetelerin haricindeki ÜTS üzerinden verme bildirimi yapılan optik ürünler için tüketiciye verme bildirimi yapılması gerekmektedir.

Tekil ürün alma bildirimi ve tüketiciye verme bildirimlerinin nasıl yapılacağına ilişkin derneğimizce hazırlanan kılavuzu incelemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Saygılarımızla



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.