Sağlık Bakanlığı: Optisyen Alımı İçin Çalışmalarımız Sürüyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ' kendisine verilen soru önergesini yanıtlayarak Sağlık Bakanlığı bünyesinde optisyen alımı çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Sağlık Bakanlığı: Optisyen Alımı İçin Çalışmalarımız Sürüyor!
28 Şubat 2017 Salı 12:36

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer tarafından Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a bir soru önergesi verildi. Verilen soru önergesinde "Kamuda optisyen istihdamına ilişkin" optisyen alımının yapılıp yapılmayacağı soruldu. Daha öncede CHP Milletvekili Gürer tarafından verilen soru önergesini ziyaretçilerimizle paylaşmıştık. İlgili haber için buraya tıklayınız. 

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer tarafından verilen soru önergesi Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından yanıtlandı. Soru önergesinin cevabında şu ifadelere yer verildi;

Niğde Milletvekili Sayın Ömer Fethi Gürer tarafından gönderilen yazılı soru önergesinin cevabı;

Kamuda optisyten istihdamına ilişkin sorulan soruların cevabı aşağıda belirtilmiştir.

Bakanlığımıza bağlı sağlık tesislerinde Optisyen unvanında henüz sağlık personeli istihdam edilmemektedir. Belirtilen iş ve görev tanımlarına istinaden Optisyen unvanında sağlık tesislerimizde istihdam alanlarının tespiti için çalışmalar yapılmaktadır.

Bu bağlamda Bakanlığımıza bağlı göz klinikleri ve eğitim ve araştırma hastanelerimizin Optisyen unvanında personel talepleri istihdam planlamalarında değerlendirilmek üzere toplanmaktadır. 

Kaynak : kamupersoneli.net


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.