Sağlık Bakanı Akdağ'dan Personel Alımı Açıklaması

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, katıldığı bir programda personel alımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Akdağ'ın personel alımı açıklamalarının tamamı haberimizde...

Sağlık Bakanı Akdağ'dan Personel Alımı Açıklaması
08 Mayıs 2017 Pazartesi 09:58

CNNTÜRK’te Hakan ÇELİK’in sunduğu Haftasonu programına konuk olan Sağlık Bakanı Recep AKDAĞ, personel alımlarına yönelik açıklamalar yaptı.

Bakan AKDAĞ şunları ifade etti:

Sağlık Bakanı Recep AKDAĞ: “12500 kişinin atamasını yapacağız. Yeni mezun olacak arkadaşlar, bunu bekletin, atamaları öyle yapın diyorlar. Biz ne bekletiyoruz ne de çok hızlı yapıyoruz ki onlar yetişemesinler, normal seyrinde gidiyor.

Önümüzdeki 1-2 ay içerisinde 12500 kişinin vizelerini aldık, yerlerini belirliyoruz, atamalarını yapacağız. Güvenlik soruşturmaları sebebiyle de işe başlamalar gecikiyor.

1) Sayın Bakanın son sınıfların taleplerinden haberi var.

2) Personel alım çalışmalarının sürdüğünü, son sınıflara yetişebilir de yetişmeyebilir de demek istedi. Yani bir tarafın istediğine göre atamalara ayar vermediklerini ifade etti.

3) Daha önce Mayıs ayında diye açıklama yapmıştı ama Sayın Bakan yine 1-2 ay ifadesini kullandı. 1-2 ay içinde ilan mı verilecek, atamalar mı yapılacak belli değil. İlan verilirse son sınıflara yetişecektir ama 1-2 ay içinde atama süreci tamamlanırsa son sınıflara yetişmeyecektir.

4)  Atamaların tarihi Sağlık Bakanlığı’nın çalışmalarına ve inisiyatifine bağlıdır. Yani  Bakanlık kendi çalışmaları doğrultusunda bir değerlendirme yapacaktır.

Kaynak : kamupersoneli.net


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.