Milli Paramız, Milli Malımız, Yerli İmalatımız!

Antalya'da Yerli Üretim Gözlük Çerçevesi!

Milli Paramız, Milli Malımız, Yerli İmalatımız!
03 Nisan 2017 Pazartesi 16:28

Safira Gözlük San. ve Tic. A.Ş. Antalya'da gözlük çerçevesi üretimine başladı. Firma sahibi Sn. Oğuzcan Bıyıklı  yerli üretim çerçeve üretimine başlamaları hakkında Optik Gazete'ye açıklamalarda bulundu.

"30 Yıllık optik tecrübemizi üretim sektörüne aktarabilmek için 2016 yılında Safira Gözlük San. ve Tic. A.Ş. ile Antalya'da faaliyete geçmiş bulunmaktayız. Girmiş olduğumuz üretim sektöründe amacımız; Üretim sürecinde tüketicilerin beklentilerini karşılamak, konforlarını arttırmak ve göz sağlığına hizmet edebilmek için kaliteli, güvenilir ve sağlıklı çerçeve üretimini gerçekleştirmektir. Tüketicilerin ihtiyaçlarını geniş bir ürün portföyü ve kaliteli ürünlerle karşılarken siz değerli müşterilerimizin tüketiciler karşısındaki imajını ve güvenini arttırmaya yönelik hizmet sunacağız. Ürettiğimiz çerçevelerle size hizmet etmek ve Türkiye' nin en güvenilir üretici firması olmayı hedefliyoruz.
 
Üretimlerimizde Kullanılan Hammaddemiz EMS TR90 Made in Switzerland.
Şuan mevcut elimizde Patenti olan Markalarımız; Clubmaster Eyewear, Safirex, CanZy, Violette, 3nity, Freddie&Mercury'dir. Şuan için yaptığımız Üretimler de Safirex Eyewear ve Clubmaster Eyewear'ı kullandık.
Tesisimiz 28.06.2016 Tarihinde Antalya'da Faaliyete Geçti.

Önümüzdeki günler içerisinde E-Ticaret web sitemiz aktif olacak. Bayii üyeliği yapan müşterilerimiz fiyatları görüp alışveriş yapabilecek. Son kullanıcılar asla web sitemizden fiyat göremeyecekler fakat ziyaretçi girişi yapıp ürünlerimizi görebilecekler ve hatta bu ürünü kendi şehrinde ve semtinde nereden temin edebileceklerini de görebilecekler. Tüm Türkiye geneline ulaşmak ve adımızı duyurmak istiyoruz."

Optik Gazete olarak Safira Gözlük San. ve Tic. A.Ş firma sahibi Sn. Oğuzcan Bıyıklı'ya Antalya'da gözlük çerçevesi üretimine başlamalarına dair yaptığı açıklamalardan dolayı teşekkür ediyor, optik sektörüne örnek olmasını diliyor ve başarılarının devamını diliyoruz.





www.safiragozluk.com.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih - 7 yıl önce
Başarılı bir firma olma yönünde ilk adımlar atılmış. Ürünlerim eksiksiz ve kısa süre içerisinde ulaştı.
Tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.
Avatar
Cihan - 7 yıl önce
Ürünleri beğendim, yerli imalata göre çok üst kalite diyebilirim. Ülkemizde ki böyle firmalara destek vermekten gurur duyuyoruz.
Avatar
Özcan - 7 yıl önce
Ürünlerimi sipariş verdim diğer yerli firmalar gibi 10/15 gün sonrasına bekliyordum ama 1 günde ulaştı.. Kurum üstü modeller, alışılmışın dışında. Uygun fiyat iyi kalite.
Avatar
Esin - 7 yıl önce
Gerçekten çok güzel ve uygun fiyatlı ürünleri var. Seçenek çok, uygun fiyat, aynı gün kargo. İnternetten sipariş vermek için sabırsızlanıyorum.
Avatar
Leyla - 7 yıl önce
Beğendiğim ürünlerden aldım. Çok memnun kaldım severek satıyorum. Tebrikler
Avatar
Tugba - 5 yıl önce
Ûcretleri nedir?