MEDULA KAYIT İŞLEMLERİNDE SÜRE UZATMA TALEBİ

MEDULA KAYIT İŞLEMLERİNDE SÜRE UZATMA TALEBİ
29 Eylül 2017 Cuma 12:40

EGOD Federasyonu ÜTS sisteminde yaşanan sorunlar nedeniyle ilgili makamlara süre uzatma talebinde bulundu. Konuyla ilgili görüşmeler devam etmektedir. İlgili gelişmeleri Optik Gazete sayfamızdan takip edebilirsiniz.

ÜTS sisteminde yaşanan sıkıntılardan dolayı eylül ayında kayıt edilemeyen reçeteler nedeniyle medula reçete kayıt işlemlerinde süre uzatımı talebimiz hakkında T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Tıbbi Cihaz Daire Başkanlığı’na ve T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Tıbbi Cihaz Kayıt ve Koordinasyon Daire Başkanlığı’na yazmış olduğumuz yazılar ektedir. Kurumdan cevap geldiği takdirde sitemizden duyurulacaktır.

Bilgilerinize.

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal güvenlik kurumu Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Tıbbi Cihaz Daire Başkanlığı’na yazdığımız yazıyı okumak için tıklayınız.

T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Tıbbi Cihaz Kayıt ve Koordinasyon Daire Başkanlığı’na yazdığımız yazıyı okumak için tıklayınız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.