Kontak Lens Tanıtım Toplantısı Trabzon’da…

Adım adım Türkiye'yi gezen Johnson & Johnson ve Opak Lens bu kez de Trabzon'da...

Kontak Lens Tanıtım Toplantısı Trabzon’da…
10 Mayıs 2017 Çarşamba 11:53

Johnson & Johnson - Opak Lens 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantıları - Trabzon
İlgili Galeriye Git

Johnson & Johnson ve Opak Lens firmalarının birlikte yürüttüğü Kontak Lens Bilgilendirme Toplantıları kapsamında yedinci durak Karadeniz Bölgesi idi.

Johnson & Johnson Pazarlama Müdürü Başak Öğdem ve Opak Lens İş Geliştirme Müdürü Fatma Küçüktaş'ın birlikte gerçekleştirdikleri sunum, Karadeniz bölgesinde optik mağazalar tarafından yoğun ilgi gördü.

Sunumda sorularla cevaplar anında alınarak Türkiye pazarına göre karşılaştırıldı. Kontak lens kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre geliştirilen Johnson & Johnson ürünlerinin özellikleri Başak Öğdem tarafından aktarıldı. Kontak lensin pazarda gelişimine ilişkin bilgiler de Fatma Küçüktaş tarafından verildi.

Toplantıya coşkulu bir şekilde giriş yapan Opak Lens Hukuk Bölümü Başkanı  Avukat Suat Şimşek, kontak lensin internet üzerinden satışına karşı yürüttükleri mücadele hakkında detaylı bilgi verdi.

Opak Lens Satış Müdürü Cem Dinçaslan optik camlara ilişkin optisyenlik müesseselerinin beklentilerine yönelik yeni ürün ve uygulamalar hakkında bilgiler verdi. Opak Lens’in 2017 yılında çeşitlerini artırdığı cam ürünlerine ilişkin satış ve pazarlama çalışmalarının hızlandırıldığının bilgisini aktardı. 

9 Mayıs 2017 Salı günü Zorlu Trabzon Oteli'nde gerçekleştirilen toplantı yine yoğun ilgi gördü. Katılımcıların soruları ve görüş bildirmeleriyle devam eden toplantının son bölümünde, tüm optik mağazaların Sivil Toplum Kuruluşlarının çalışmalarına katılarak birlik halinde hareket etmelerinin önemine değindi.

Sunumların ardından Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi sektör hakkında bir konuşma yaparak, kontak lens kullanımının yaygınlaşması için Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte yapılan çalışmaları aktardı. Kontak lensin bir sağlık ürünü olarak yalnızca optisyenlik müesseselerinde satılmasıyla ilgili konulara açıklık getirdi ve internetten yapılan yasa dışı online satışların tehlikelerine değindi. Kontak lens kullanımının sağlıklı olarak yaygınlaşmasında optik mağazaların önemini aktararak optik mağazalara düşen görevleri anlattı.

İnteraktif ve eğlenceli soru cevap yöntemiyle sorulan kontak lense ilişkin bilgi sorularını doğru cevaplayarak ilk üç sırayı alan dört kişinin ödülleri Opak Lens Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Coşkun ve Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı H. Erol Harbi tarafından verildi.

Johnson & Johnson ve Opak Lens firmalarının bilgilendirme toplantılarının 2017 yılı için belirlenen sekizinci toplantısı İstanbul Avcılar Hilton Otel'de gerçekleştirilecektir.

Tarih ve mekan bilgileri aşağıda verilmiştir.


 
 
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.