Johnson & Johnson - Opak Lens 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantıları – Sakarya

Johnson & Johnson ve Opak Lens 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantıları Sakarya Arya Hotel'de yapıldı.

Johnson & Johnson - Opak Lens 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantıları – Sakarya
14 Nisan 2017 Cuma 12:24

Johnson & Johnson - Opak Lens 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantıları - Sakarya
İlgili Galeriye Git
Johnson & Johnson ve Opak Lens işbirliği ile düzenlenen 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantılarının dördüncüsü bu yıl 13 Nisan 2017 tarihinde  Sakarya Arya Hotel'de gerçekleştirildi.

Sakarya'da optik mağazalar tarafından yoğun bir ilgi gören seminerin öne çıkan detayları;

Sunumu Johnson & Johnson Pazarlama Müdürü Sn. Başak Öğdem ve Opak Lens İş Geliştirme Müdürü  Sn. Fatma Küçüktaş ile birlikte yaptılar. Hareketli ve interaktif bir şekilde gerçekleştirilen sunumda kontak lens pazarına ilişkin bilgiler verildi.

Toplantıda söz alan Opak Lens Hukuk Bölümü Başkanı Sn. Avukat Suat Şimşek, kontak lensin internet üzerinden satışına karşı yürüttükleri mücadele hakkında detaylı bilgi verdi. Konuşmasına Necip Fazıl Kısa Kürek’in “Sakarya” isimli şiirini okuyarak coşkulu bir giriş yapan Av. Suat Şimşek internet satışları nedeni ile Optik mağazaların yaşadığı gelir kaybından bahsederek bu konu hakkında mahkemelerden çıkarttıkları kararlara ilişkin son gelişmeleri aktardı ve optik mağazaların da bu konuda kendilerine destek vererek bu mücadelenin içinde olmaları gerektiğini anlattı.

Opak Lens Satış Müdürü Sn. Cem Dinçaslan optik camlara ilişkin optisyenlik müesseselerinin beklentilerine yönelik yeni ürün ve uygulamalar hakkında bilgiler verdi. 

Toplantının ikinci bölümünde ise Johnson & Johnson  Pazarlama Müdürü Sn. Başak Öğdem ürünlerinin üstün özelliklerini anlattı.

Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı  Sn. Kamil Nuri Gizer STK adına optisyenlik müesseselerine yönlendirici bilgiler verdi.

Toplantı sonunda Opak Lens A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. H.Erol HarbiJohnson & Johnson ve Opak Lens işbirliği ile düzenlenen 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantısı tüm katımcılarına teşekkür ederek açıklamalarda bulundu. Yerel bağımsız optisyenlik müesselerinin kimlerle çalıştığına dikkat ederek, sürekli gelişmeleri gerektiğini, birlikte hareket etmenin yabancı sermaye ve zincir mağazalara karşı daha güçlü bir duruş sergileyeceğini vurguladı. Ayrıca yabancı sermayeye karşı nasıl hareket edilmesi gerektiğini anlatarak, bu toplantıların bilgi edinmek açısından önemini vurguladı ve bu yöndeki çalışmalara devam edeceklerini açıkladı.

Toplantıda Opak Lens Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Turgay Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Hanife Coşkun'da yer aldı.

İnteraktif sunumda sorulan soruları en hızlı ve doğru şekilde cevaplayan katılımcılara ödüller verildi.

Johnson & Johnson ve Opak Lens A.Ş. işbirliği ile düzenlenen 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantıları aşağıdaki takvime göre devam edecek.
Tarih Şehir
4 Nisan (Gerçekleştirildi) Afyon
5 Nisan (Gerçekleştirildi) İzmir
11 Nisan (Gerçekleştirildi) Adana
13 Nisan (Gerçekleştirildi) Sakarya
19 Nisan Malatya
2 Mayıs Çorlu
9 Mayıs Trabzon
24 Mayıs Avcılar
19 Eylül Sivas
26 Eylül Ankara
3 Ekim Balıkesir


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.