J&J ve Opak Lens Kontak Lens Tanıtım Toplantıları Devam Ediyor!

2017 yılında dokuzuncusu Sivas Hilton Garden-Inn Otel’de gerçekleştirilen Kontak Lens Tanıtım Toplantıları farklı illerde gerçekleşmeye devam edecek.

J&J ve Opak Lens Kontak Lens Tanıtım Toplantıları Devam Ediyor!
18 Ekim 2017 Çarşamba 10:45

Johnson & Johnson - Opak Lens 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantıları - Sivas
İlgili Galeriye Git
Johnson & Johnson ve Opak Lens işbirliği ile düzenlenen 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantı Serisinin dokuzuncusu 17 Ekim  2017 tarihinde Sivas Hilton Garden-Inn Otel’de gerçekleştirildi.

Bir çok optik mağazanın da katılımıyla gerçekleştirilen toplantının ilk sunumunu Johnson & Johnson Pazarlama Müdürü Sn. Başak Öğdem ve Opak Lens İş Geliştirme Müdürü Sn.Fatma Küçüktaş ile birlikte yaptılar.

Kontak lens kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre geliştirilen Johnson & Johnson ürünlerinin özellikleri Sn. Başak Öğdem tarafından aktarılırken, kontak lensin pazarda gelişimine ilişkin bilgiler Sn. Fatma Küçüktaş tarafından verildi.

Optik mağazalara ilişkin sorularla cevapların anında alınarak Türkiye pazarına göre karşılaştırılmasının yapılması katılımcıların yoğun ilgisine neden oldu.
 
Opak Lens Satış Müdürü Sn. Cem Dinçaslan optik camlara ilişkin optisyenlik müesseselerinin beklentilerine yönelik yeni ürün ve uygulamalar hakkında bilgiler verdi. Opak Lens’in 2017 yılında çeşitlerini artırarak ürün gamına eklediği Frequency Bluecut Multifokal, EyeArt Multifokal, EyeArt Monofokal, GP Ultra Rx Monofokal cam ürünlerine ilişkin satış ve pazarlama çalışmalarının hızlandırıldığının bilgisini aktardı.
 
Toplantıya Sivas Gözlükçüler ve Optisyenler Dernek Başkanı Sn. Gökhan Görken ve Sivas Gözlükçüler ve Optisyenler Dernek  Genel Sekreteri Sn.  Ahmet Altunbaş’da misafir olarak yer aldılar. Ayrıca Gözkoop Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Taylan Küçüker'de toplantıya katıldılar.
 
Sunumlar boyunca sorulan kontak lense ilişkin bilgi sorularını doğru cevaplayan Kılıç Optik  Sn.Burak Delice, Çini Optik Sn.Gökhan Görken, Yıldız Optik  Sn.Ahmet Yıldırım’a ödülleri verildi.
 
Tüm hızıyla devam eden, Ankara ve Balıkesir'de düzenlenmesi planlanan toplantılara ilişkin ayrıntılar aşağıdaki tablodaki gibidir.



 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.