Gözlükçü Kamuoyuna Duyuru!

İlgili kılavuzda işaret edilen şekilde hareket edilmemesi gerekmektedir.

Gözlükçü Kamuoyuna Duyuru!
24 Nisan 2017 Pazartesi 11:18

Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu'nun "Optisyenlik Müesseseleri Vitrin ve Tabela Standartları Kılavuzu" adı altında yayınlanan  yazı hakkındaki açıklamasını siz değerli okurlarımız ile paylaşıyoruz.

"Bu gün itibarı ile bir "dernek tarafından", bir mesleki internet medyasına servis edilen ve aynı internet medyası tarafından da "Optisyenlik Müesseseleri Vitrin ve Tabela Standartları Kılavuzu" adı altında yayınlanan haber içeriğinin dikkate alınmaması ve şu aşamada ilgili kılavuzda işaret edilen şekilde hareket edilmemesi gerekmektedir.

Söz konusu yazı her ne kadar Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından hazırlanmışsa da henüz uygulamaya girmemiştir ilgi yazı duyurusu dikkatle okunacak olursa kılavuzun hazırlandığı ancak dağıtım gereği ilgili meslek teşekküllerinden görüş istenen bir kılavuz olduğu ve bu haliyle, ilgili Kurum tarafından görüşleri istenen bir derneğin ise bu aşamada kendisine "Hizmete Özel" gönderilen bir taslak çalışmayı optisyen ve gözlükçü kamuoyu ile bu şekilde paylaşılması ise bize göre yanlıştır.

Meslektaşlarımızın bu ve benzeri konularda, Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonumuzun resmi internet sitesinden doğrulanmamış haberlere itibar etmemeleri yapacakları uygulamalarda zarara uğramamaları açısından önemlidir.

Gözlükçü ve Optisyenlere saygı ile duyurulur."

Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu
Yönetim Kurulu


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.