Gözlerinizi önemsemelisiniz!

Sebze ve doğan ürünler ile yapacağınız bakım ile gözleriniz ışıldasın...

Gözlerinizi önemsemelisiniz!
28 Ocak 2017 Cumartesi 10:28

Göz bakımı yaparken vücudumuza, elimize ve yüzümüze yaptığımız bakımlardan daha farklı olarak daha dikkatli olmamız gerekmektedir. 

Çünkü göz ve çevresi oldukça hassas olduğundan, yanlış yöntemlerle kendinizi göz doktorunda bulabilirsiniz...

“Ara, Bul, Kazan!” 250 ml Aqua Fresh Lens Solüsyonu
“0506 100 88 88” Arama zamanı saat 11:00 - 11:15 Arası
"Kontak lensin satış ve pazarlaması 5193 sayılı Optisyenlik Hakkında Kanun kapsamında yalnızca optisyenlik müesseseleri tarafından satılır."


Salatalık, ağırlıklı olarak, gözler için çok faydalı olan A ve C vitamini, magnezyum ve kalsiyum içerir. Salatalık, yatıştırıcı özellikleriyle bilinir ve göz bakımında etkilidir. Bu bitki, gözlerinizin rahatlamasını sağlar ve gözlerdeki kızarıklığı azaltır. Göz çevresi için (özellikle bu bölge kuru görünüyorsa) salatalık suyu ya da ince salatalık dilimleri kullanabilirsiniz.

Bolca yeşil sebze tüketin. Deneyimli göz doktorları ve sağlık uzmanları, görmeyi güçlendirmek ve gözlerin çarpıcılığını artırmak için taze yeşil sebzelerin tüketilmesini önerirler. Ispanak, karalahana ve lahana antioksidanlar açısından zengindir ve göz sağlığını korumaya yardımcı olur.

Süt doğal bir üründür; ayrıca gözleriniz için güvenli bir temizleyicidir. Temiz bir pamuğu sütle ıslatın ve bununla gözlerinizi temizleyin. Eğer göz çevreniz kuruysa süt, bu kuruluğu önlemeye yardımcı olur ve daha dinç bir görünüm sağlar.

Gül suyu annelerimiz tarafından en bilinen yöntemdir. Bir pamuk yardımıyla gül suyunu göz temizliğinde kullanabilirsiniz. Gül suyu, gözlerdeki kiri ve zararlı maddeleri temizler ve gözlere hoş bir parlaklık verir.

Kaynak : gecce.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.