Göz hastalıkları konusunda Türk Hekim rüzgarı!

Göz Doktoru Op.Dr. Şeyda Atabay, Kıbrıs'ta Kıbrıslı Hekimlerle birlikte bir toplantıya katıldı.

Göz hastalıkları konusunda Türk Hekim rüzgarı!
28 Şubat 2017 Salı 10:36

Türkiye'den davetli olarak toplantıya katılan Op.Dr. Şeyda Atabay göz çevresine yapılacak olan müdahalelerin özellikle göz altı ışık dolgusunun göz sağlığı açısından çok önemli olduğu konusunda diğer hekimlerle bilgi paylaşımında bulundu.

Göz Doktoru Op.Dr. Şeyda Atabay, Kıbrıs'ta Kıbrıslı Hekimlerle birlikte bir toplantıya katıldı. Türkiye'den davetli olarak toplantıya katılan Op.Dr. Şeyda Atabay göz çevresine yapılacak olan müdahalelerin özellikle göz altı ışık dolgusunun göz sağlığı açısından çok önemli olduğu konusunda diğer hekimlerle bilgi paylaşımında bulundu.

Toplantıya Kıbrıs'ta göz doktoru olan hekimlerinde olduğu pek çok uzman doktor katıldı. Toplantıda yapılmış olan deneyimler anlatılarak Türkiye-Kıbrıs-İsviçre arasında bilgi alışverişi yapıldı. Toplantıya, yurtdışından Dr. Stefan Lipp katılırken, göz altı ışık dolgusu konularında Op.Dr. Şeyda Atabay Türkiye'den katılım sağlayarak Kıbrıs ile birlikte olumlu bir doktor etkileşimi sağlandı.

Göz doktoru Şeyda Atabay Türkiye'yi bu şekilde göz çevresi gençleştirme müdahalelerin de temsil etmenin onurunu ve gururunu yaşamanın mutluluk verici olduğunu söyledi.

Kaynak : timeturk.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.