Geleceğin Optisyenleri Opak Lens'i Ziyaret Etti!

Üsküdar Üniversitesi Optisyenlik bölümü öğrencileri Opak Lens’i ziyaret etti.

Geleceğin Optisyenleri Opak Lens'i Ziyaret Etti!
10 Nisan 2017 Pazartesi 14:26

Opak Lens'in Kavacık merkez binasında, Pazarlama ve Eğitim Müdürü Sn.Hülya Şenyüz ve Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sn. Zeynep Harbi, Üsküdar Üniversitesi Optisyenlik bölümü öğretim görevlisi Sn. Turgut ÇAKAR ve öğrencilerinin katılımıyla Opak Lens’i tanıttığı ve kontak lens pazarının geçmiş ve geleceğini aktardığı bir sunum gerçekleştirdi.

Opak Lens A.Ş.'nin kuruluşu, faaliyetleri, sektördeki yeri, dağıtım ağı ve hedefleri ile ilgili kapsamlı bilgiler aldılar. Optik sektörünün kontak lens alanında görev yapan Sayın Hülya Şenyüz optisyenlik bölümü öğrencilerine, lens üretim aşamaları, üretim teknikleri, lens pazarındaki son gelişmeler ve piyasadaki yeni üretim lensler gibi konularda geniş bir sohbet şansı yakaladılar ve görüşmenin ardından da merkez binadaki kontak lens ve solüsyon depolarını gezdiler.
Üsküdar Üniversitesi öğrencileri, Opak lensin merkez binasında optik aletlerin ve geçmişten günümüze kalan makinaların sergilendiği müzeyi gezdiler. Cihan Medikal'i de ziyaret programlarına dahil eden öğrenciler Elegance kontak lens ve lens solüsyonu ürünlerini yerinde inceleme fırsatını yakaladılar.

Optik Gazete olarak bizleri de ziyaret eden öğrencilere Optik Gazete Yöneticisi Sn. Fikret Arısoy, hem bu sene dördüncüsünü düzenlediğimiz “Gözde Hatıralar” konu başlıklı metin yarışmamızdan hem de Optik Gazete’nin çalışmalarından kısaca bahsetti.
Üsküdar Üniversitesi öğrencileri aldıkları bilgilerin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek, sektörün dinamiklerini kavrama açısından kendilerine ciddi bir ufuk açtığını ifade ederek Opak Lens'e teşekkür ettiler.

Optik Gazete olarak öğrencilere başarılarının devamını dileriz.






 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.