Carrera ve Jared Leto'dan Yepyeni İşbirliği!

Carrera, 2017 kampanya yüzü olarak Jared Leto ile yoluna devam edeceğini duyurdu… Uluslararası üne sahip fotoğrafçı Terry Richardson tarafından çekilen 2017 kampanyası, yine çok ses getirecek yepyeni bir ortak koleksiyonun da habercisi…

Carrera ve Jared Leto'dan Yepyeni İşbirliği!
11 Şubat 2017 Cumartesi 13:39

1956’dan beri tüm dünyada özgün lifestyle tasarımları ile adından söz ettiren Carrera, 2017 yılı için Oscar’lı oyuncu Jared Leto ile ikinci işbirliğine imza attığını duyurdu. ABD'li, Akademi ve Altın Küre ödüllü aktör, şarkıcı, müzisyen ve şarkı sözü yazarı Jared Leto, 2017 yılında da Carrera’nın marka yüzü olmayı sürdürecek.  Çok yönlü başarıları ve renkli kişiliği ile Carrera’nın cesur, cool ve otantik DNA’sını mükemmel şekilde yansıtan Jared Leto, son yılların en etkili moda ikonları arasında gösteriliyor.

Carrera, Jared Leto işbirliği ile imza attığı, geçtiğimiz yılın en dikkat çeken koleksiyonlarından ‘Maverick’in başarısının ardından, 2017 yılında da ünlü oyuncu ile ortak sürpriz bir koleksiyon sunmaya hazırlanıyor. En üstün kaliteli materyaller ve yenilikçi bir tasarım anlayışıyla hazırlanan Carrera 2017 modelleri, retro dokunuşları günümüze taşıyan günlük trendler ortaya koyuyor.

Carrera markasına olan düşkünlüğü ile bilinen Jared Leto, marka ile ilgili “Carrera, her zaman için farklı ve güçlü bir karaktere sahip oldu. Klasik bir görünümü zamanın zevkine adapte etmeyi başardı. Bunu sadece gerçekten doğru bir ürününüz ve ileri görüşlü bir yaklaşımınız varsa yapabilirsiniz.” şeklinde konuştu.

Business of Fashion (BOF) tarafından da Küresel Moda Endüstrisini Şekillendiren İnsanlar arasında gösterilen başarılı oyuncu, pek çok kez ‘En Çekici Bekar Erkekler’ listesinde yer almasıyla da biliniyor. Aynı zamanda rock grubu Thirty Seconds to Mars'ın solisti ve gitaristi olan Leto, son yılların en farklı yeteneği olarak anılıyor.  Oyunculuktaki tartışmasız başarısına ek olarak, müzik albümleri ile de pek çok ülkede ödül kazanan Leto, geçtiğimiz yıl Suicide Squad filminde canlandırdığı Joker karakteri ile ülkemizde de oldukça konuşuldu.
 





İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.