Bausch+Lomb Markasında Görev Değişimi!

"Yeni İş Birim Direktörü Kıvılcım Erdoğan..."

Bausch+Lomb Markasında Görev Değişimi!
05 Mayıs 2017 Cuma 14:18

Yüce Tümer Bausch+Lomb markasında İş Birim Direktörü olarak yürüttüğü görevini, Bausch+Lomb İş geliştirme / Satış-Pazarlama Müdürü olan Kıvılcım Erdoğan'a teslim ediyor. Yüce Tümer'in konu ile ilgili açıklamasını siz değerli okurlarımız ile paylaşıyoruz. 

9 seneye yakın süre gururla ve mutlulukla hizmet ettiğim Bausch+Lomb markasında yürttüğüm görevimi yine mutlulukla ve gururla mesai arkadaşlarıma teslim ediyorum. Ben kariyer yolculuğuma başka bir sektörde devam ediyor olacağım fakat kalbimin ve aklımın bir parçası her zaman sizlerle beraber olacak. Hem çok sevdiğim markamın, hem de çok sevdiğim mesai arkadaşlarımın ve siz değerli iş ortaklarımızın ortak başarılarını memnuniyetle izleyip kutluyor olacağım.

Bana bugüne kadar göstermiş olduğunuz iyi niyetli teveccühleriniz için sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Vision Care işimizin liderliğini bundan sonraki dönemde 5 seneye yakın beraber çalışma fırsatı bulduğum, etik, profesyonel ve insani standartları çok yüksek olan  sevgili çalışma arkadaşım Kıvılcım Erdoğan üstleniyor olacak. Kıvılcım Hanım İş Birimi Müdürü olarak atandığı VC işimize çok önemli katkılar sağlayacak bir birikime sahip. Hem B+L öncesinde edindiği FMCG ve Medikal FMCG pazarlama deneyimleri hem de B+L markası ile aldığı farklı ve başarılı iş geliştirme / satış-pazarlama sorumluluklarıyla çok önemli bir birikimi de VC işimize katacak olan Kıvılcım Hanım kariyerinde sırasıyla İra Reklam Ajansı, Red Bull, Kimberly Clark şirketlerinde görev yapmıştır.

Bu vesile ile başta Bölge Başkanımız Muhittin Bey olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma, Kıvılcım Hanım liderliğinde tüm VC ekimize ve siz değerli iş ortağı dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Mutluluk ve başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum.

Bağlantıda kalmak dileği ile sağlıcakla kalın…

Sevgi ve Saygılarımla
,
 
Yüce Tümer

Optik Gazete olarak bizler de Sn. Yüce Tümer'e yeni sektöründe ve yeni işinde, Sn. Kıvılcım Erdoğan'a da Bausch+Lomb İş Birim Direktörü olarak devam ettiği yeni görevinde başarılar diliyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.