Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM Gözlükçüleri Kabul etti !

Ülkemizdeki gözlükçü derneklerinin başkan ve yöneticileri 14.02.2017'de Ankara'da buluştu.

Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM Gözlükçüleri Kabul etti !
16 Şubat 2017 Perşembe 08:55

Ankara Gözlükçüler ve Optisyenler Derneği Başkanı Sayın Mahmut YETİM ve Meslektaşımız Sayın Mahmut AYDIN ‘ın girişimleri ile Sayın Başbakanımız Binali YILDIRIM 14.02.2017 tarihli AKP grup toplantısından sonra gözlükçüleri TBMM ‘de başbakanlık toplantı salonunda kabul etti.


Ülkemizdeki gözlükçü derneklerinin başkan ve yöneticileri bu toplantıya katıldı.
 
Mesleki problemlerimizi, taleplerimizi başbakanımıza ilettik. Çok sıcak  bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda Başbakanımız problemlerin çözümü konusunda samimi desteklerini katılımcılara ifade etti.

Toplantıya Akparti Grup başkan vekili Kayseri Milletvekili Mustafa ELİTAŞ, Şanlı Urfa Milletvekili Sayın Mehmet Ali Cevheri ve Sayın Ahmet Eşref FAKIBABA katıldı.

Sayın Başbakanımız Binali YILDIRIM ve AK PARTİ Milletvekillerimize mesleğimize gösterdikleri samimi desteklerinden dolayı  sektörümüz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Taylan KÜÇÜKER
Eczacı Gözlükçü
Ege gözlükçüler ve Optisyenler dernekleri Federasyonu
Eğitim komisyonu Başkanı 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.