Baha Optik ve Opak Lens Antalya’da Optisyenlik Müesseseleri ile Buluşuyor!

Multifokal ve RX Optik Cam lansman toplantısı Antalya ‘Sirene Belek Hotel’de gerçekleştirilecek.

Baha Optik ve Opak Lens Antalya’da Optisyenlik Müesseseleri ile Buluşuyor!
17 Ağustos 2017 Perşembe 11:30

Her yıl düzenlediği bayi toplantılarıyla adından söz ettiren Baha Optik,  bu yıl da ‘Sirene Belek Hotel’de sektörü yeni model ve renklerle buluşturacak.

Aralık 2016’da gerçekleşen Silmo Istanbul fuarında lansmanı yapılan marka ve modellerin yanı sıra, birbirinden çekici yeni model ve renkler de müşterilerin beğenisine sunulacak.

Kalite ve tasarımın en az hizmet kadar önemli olduğu bilinciyle optik sektöründe katma değer yaratarak ilerleyen Baha Optik, koleksiyonuna her ay kattığı yeni modellerle 2018 yaz sezonuna şimdiden hazır görünüyor. Yüzlerce model ve renk skalasına sahip markalarıyla yeni sezonda herkesin beğeneceği ve kendini rahat hissedeceği bir gözlük mutlaka olacak.

2017’de farklı pazarlardan  gelen yeni taleplerin gücüyle gerek yurtiçi gerekse yurtdışından ağırlayacağı misafirlerle Baha Optik, dış pazarda yakaladığı ivmeyi artırarak 2018’i daha yoğun geçireceğinin sinyallerini veriyor.

Toplantıda katılımcıları bekleyen fırsat ve sürprizler bunlarla sınırlı değil! Opak Lens San. ve Tic. Aş tarafından Eylül ayında satışa sunulacak EyeArt Multifokal ve Rx tek odaklı optik camların lansmanı da bu toplantıda gerçekleşecek.

Opak Lens San. ve Tic. Aş. tarafından hazırlanan sürpriz hediyeler, kampanya ve fırsatların yanısıra, Optik sektörü nereye gidiyor, tehdidin farkındamıyız, Optik cam pazarında üç büyük güç ‘’dağıtım,ürün, bilinç’’, vb. konu başlıklarıyla sunumlar yapılarak katılımcılar için faydalı bir toplantı gerçekleştirilecek.
 
18 – 27 Ağustos arasında yapılacak olan toplantıda misafirlerin iyi bir tatil geçirmeleri için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülüp profesyonel ekipler tarafından organize edildi. Otelin denize sıfır eşsiz Akdeniz manzarasında deniz, kum ve güneşi hep beraber doyasıya yaşamak için güzel bir fırsat olacak.

Toplantı Konuları

Optik Sektörü Nereye Gidiyor?
Tehditin Farkında mıyız?
Optik Cam Pazarında Üç Büyük Güç: Dağıtım+Ürün+Bilinç
Multifokal , RX Cam Üretiminde ve Hizmetinde Yeni Bir Anlayış
Nasıl Bir Sektör Düşlüyoruz?

Toplantı Tarihleri

Sirene Belek Hotel, Poseidon Salonu
22 Ağustos 2017, Salı
14:00 - 15:00

Sirene Belek Hotel, Poseidon Salonu
24 Ağustos 2017, Perşembe
14:00 - 15:00
 
 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.