Baha Optik Geleneksel Antalya Organizasyonu!

Baha Optik, Bayilerini Antalya’da Yeni Kreasyonları ile buluşturdu.

Baha Optik Geleneksel Antalya Organizasyonu!
07 Eylül 2017 Perşembe 18:29

Sektörde 20 yılı aşkın tecrübesiyle her geçen gün gelişimine devam eden BAHA Optik, Silmo İstanbul Fuarı öncesi gelenekselleşen bayi toplantısını Ağustos ayının sonuna doğru ‘Sirene Belek Hotel’de tamamlamış olup, müşterilerinin başarısı ve memnuniyeti  için planlanmış olan müthiş bir organizasyona daha imza atmış olmanın keyfini yaşıyor.

Dünyadaki optik trendini yakından takip eden Baha Optik, sahip olduğu geniş gözlük ürün yelpazesiyle bu toplantıda da birbirinden kaliteli ve tamamıyla kullanıcıların ergonomik ihtiyaçlarına hitap eden klasik, sportif ve günlük olmak üzere her stile ve kullanıma uygun modelleriyle göz doldurdu.
 
Toplantı süresince Baha Optik’in dinamik tecrübeli ekibi müşterileri ile tek tek ilgilendi. Bunun  sonucu olarak da günün sonunda verimli, başarılı ve akılda kalacak anılarla dolu bir organizasyon daha gerçekleştirilmiş oldu. 

Baha Optik‘in iştiraklerinden Opak Lens tarafından yapılan etkinliklerde; optik sektörü ile ilgili bilgilendirme toplantıları, Opak Lens San. ve Tic. A.Ş. ile Akay Optik San. ve Tic. A.Ş. ile imzalanan iş ortaklığı çerçevesinde Eyeart Multifocal ve RX camların tanıtım lansmanı gerçekleştirildi. 

Eyeart Multifocal ve RX optik camlar Freeform tasarımı, yüksek kalitesi, geniş görüş alanı ve hızlı uyum, müşteri memnuniyet garantisi ve uygun fiyat avantajları ile 15 Eylül 2017 tarihinden itibaren Opak Lens tarafından optisyenlik müesseselerine arz edilmeye başlanacak. 

Baha Optik Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Coşkun yaptığı açıklamada Baha Optik ve Opak Lens olarak sektörünün gelişimi ve büyümesi adına 2017 yılı içinde yapmayı planladıkları etkinlik ve aktivitelere ara vermeden devam ettiklerini ve geleneksel yerli optisyenlik müesseselerinin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Gerek izlemiş oldukları şirket politikaları ve gerekse gerçekleştirdikleri tüm organizasyonlarla geleneksel yerli Optisyenlik müesseselerinin yanında olan Baha Optik’ e Antalya da gerçekleştirdikleri bu etkinlikten dolayı Optik Gazete olarak sektörümüz ve meslektaşlarımız adına teşekkür eder, hayırlı olmasını dileriz.







İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.