TOOMD: Tebrikler Çorum!

Çorum'daki optisyenlerin dernekleşmesi ve Çorum'da yapılan ziyaretler hakkında TOOMD tarafından açıklama yapıldı.

TOOMD: Tebrikler Çorum!
01 Nisan 2016 Cuma 13:50

 Çorum'daki optisyenlerin dernekleşmesi ve Çorum'da yapılan ziyaretler hakkında TOOMD tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklama metnini sizlerle paylaşıyoruz.

"TOOMD Çorum Şubemiz Hakkında

Sayın Meslektaşlarımız,

Çorum ilinde faaliyet gösteren optisyenlik müesseseleri kendi aralarında oluşturdukları birlik ve beraberlik ile birlikte mesleki hassasiyetleri, mesleki öncelikleri konusunda gerçekleştirdikleri işbirliği sonucu bir dernek oluşumunda talebde bulundukları hepimizce bilinmektedir. 

Bu bağlamda; Çorumlu meslektaşlarımızın müracaatları sonucunda Genel Merkez Yönetim Kurulu’nun 28 Mart 2016 tarih ve 16/13 sayılı kararı Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği Çorum Şubesi açılması hakkında iş ve işlemler ve kurucu üye olarak; Sayın Mustafa YILDIRIM, Sayın Metin SAATÇİ ve Sayın Yasin YILDIRIM’a yetki verildi. 

TOOMD Genel Merkez Genel Başkanı Sayın Turgut VARDİ ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Sayın Peyami ÇAKAR ve Sayın Ramazan ÖZMUTLU 29 Mart 2016 tarihinde Çorum iline yaptığı ziyaret ile Kurucu üyelerimiz ile görüşmelerini tamamladı. 

30 Mart 2016 tarihinde Çorum İl Dernekler Müdürlüğü’ne Şube açılış işlemleri için hazırlanan dosya ile resmi müracaat Genel Merkez heyeti ve Çorum şubemizin Kurucu Üyeleri ile yapıldı. 

Diğer taraftan aynı günde saat 13.00’de Çorum Valisi Sayın Ahmet KARA makamında Genel Başkanımız ve Çorum Şubemizin Kurucu üyeleri ile birlikte ziyaret edildi. TOOMD Çorum şubemizin kuruluş işlemleri ile Çorum şubemizin ilde yapacağı çalışmalar ve Genel Merkez olarak kuruluşumuz, çalışmalarımız hakkında Genel Başkan Sayın VARDİ tarafından bilgilendirmeler yapılarak, derneğimizin faaliyet dosyası takdim edildi. Sayın KARA’da sivil toplum kuruluşlarının önemi, Avrupa ülkelerinde sivil toplum kuruluşlarının daha öncelikli olduğunu, Çorum ilinde bulunan sivil toplum kuruluşları nüfusa oranla üçüncü il olduklarını (TÜİK) ifade etti. Sayın Valimize heyeti kabul ettiği ve göstermiş olduğu misafirperverlik ile samimi görüş ve desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz. 



Çorum Halk Sağlığı Kurumu Müdürü Sayın Dr. Ahmet BARIŞ Genel Merkez ve Çorum Şubemizin Kurucu üyeleri ile birlikte aynı gün Saat 14.00’de makamında ziyaret edildi. Çorum şubemizin kuruluşu hakkında bilgi paylaşımı ile Genel Merkez olarak yaptığımız çalışmalardan oluşan dosya takdim edildi. Sayın Barış’a göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz. 

Çorum SGK Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Sayın Ecz. Salih ERDOĞAN’da saat 15.00’te makamında Genel merkez ile Çorum Şubemiz kurucu üyelerinden oluşan heyet ile ziyaret edilerek Çorum şubemizin kuruluşu hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Diğer taraftan optik reçete uygulamaları hakkında karşılıklı görüş ve bilgi alışverişinde bulunuldu.


Çorum SGK Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Sayın Ecz.Salih ERDOĞAN’a göstermiş olduğu misafirperverlik ve bilgi paylaşımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz. 

Sayın Meslektaşlarımız,

Çorumlu meslektaşlarımızın gösterdiği birlik ve beraberlik ile mesleki hassasiyetlerinden dolayı oluşan TOOMD Çorum Şubemizin kuruluşuna vesile oldukları için Çorumlu meslektaşlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Bu sinerjinin en kısa sürede diğer illerde bu tür yapılanmalarla mesleki hissiyatlara tercüman olacak yeni oluşumlarında gerçekleşmesi umuduyla tekraren Çorum şubemizin, mesleğimize ve meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.

TOOMD Genel Merkez Yönetim Kurulu"


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.