Optik Sektörü, SİLMOİSTANBUL 2015'de Buluşacak!

Silmoİstanbul Fuarı bu yıl 10-13 Aralık tarihleri arasında Avrupa ve Balkanlar, Orta Asya, Yakın ve Orta Doğu ve Kuzey Afrika arasında bağ oluşturmaya hazırlanıyor.

Optik Sektörü, SİLMOİSTANBUL 2015'de Buluşacak!
22 Ekim 2015 Perşembe 11:11


SİLMOİSTANBUL 2015, OPTİKÇİLER VE GÖZLÜK SANAYİSİNİN BULUŞMA NOKTASI!

Silmoİstanbul Fuarı bu yıl 10-13 Aralık tarihleri arasında Avrupa ve Balkanlar, Orta Asya, Yakın ve Orta Doğu ve Kuzey Afrika arasında bağ oluşturmaya hazırlanıyor. 9 ve 10. Salonlarda 16.000 m2'lik bir alanda gerçekleşecek olan fuar tüm optik sektörünün buluşma noktası olacak.

Bu yeni fuar optik sektörünün profesyonelleri ve üreticilerini bir araya getirirken aynı zamanda Asya ve Avrupa ‘da yer alan çerçeve, cam, kontak lens, hizmet, hammadde vs. gibi sektörün birçok önemli uzmanını buluşturuyor. Katılımcı sayısı giderek yükselen fuarda şimdiden yüzü aşkın katılımcı ve 500 marka sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyor. Silmo İstanbul Orta Asya-Orta Doğu-Kuzey Afrika bölgedeki tüm uluslardan, en yüksek ziyaretçi (bağımsız optisyen, zincirler, üreticiler, distribütörler, kurumları) rakamlarına ulaşmak için Silmo Paris’in uluslararası alandaki güçlü bağları ve 24 Saat Fuarcılığın yerel gücünü kullanmaktadır.

Silmoİstanbul’un koordinatörleri böylesine uluslararası fuarlarla dolu olan bir takvimde yerlerini sağlamlaştırabilmek adına sektörün tam anlamıyla güvenini kazanmak için çalışmaktadır. Bu nedenle hedef Türkiye’deki optik sektörünün önemini,  jeopolitik konumunu kullanarak kış aylarının vazgeçilmez bir buluşma noktası haline getirmektir.

Hatırlatma:

1967 yılında kurulan, Fransız optik ve gözlük üreticileri bir araya getiren SILMO Association SILMO Paris fuarının ev sahibi ve organize edilmesinden sorumludur. Comexposium 17 iş sektörünü kapsayan toplam 114 kamu ve ticari fuar organizasyonu ile bir Avrupa lideridir.

24 Saat Fuarcılık ve 24 Saat Ajans Türkiye’de Optik sektörü üzerine uzmanlaşan ve son 12 yıldır 4 your eyes dergisi ile sektöre hizmet vermekte olan bir şirketler grubudur. 

Detaylı bilgi için www.silmoistanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.