Optik Gazete'den hediyeli Sevgililer Günü yarışması

Aşağıdaki soruyu cevaplandıran  50 kişiden biri ol, aynalı kontak lens kutusu veya 60 ml solüsyon kazan.. Üstelik Ücretsiz Kargo ile adresinize teslim.

Optik Gazete'den hediyeli Sevgililer Günü yarışması
10 Şubat 2014 Pazartesi 15:49

Soru;

Sevgiliniz, Sevgililer Günü'nde size internetten satın aldığı renkli lensleri şık bir paket ile hediye ediyor. Ancak siz renkli lenslerin de doktor kontrolü olmadan ve internet üzerinden satın alınmaması gerektiğinin bilincindesiniz. BU DURUMDA NE YAPARDINIZ?

 

 En yaratıcı çözümü aşağıdaki yorum kutusunu kullanarak YORUM EKLE bölümüne yazın, Optik Gazete'den şık mı şık aynalı lens kutusu kazanan 30 kişiden veya Elegance 60 ml solüsyon kazanan 20 kişiden biri siz olun!

Katılımlar 14 Şubat Cuma saat 13:00'te sonlanacak, kazananlar 17 Şubat Pazartesi Optik Gazete Facebook sayfasında açıklanacaktır.

 

 

 

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kaynak göstermeden kopyalamayınız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Benay çört - 10 yıl önce
Eşim benim hijyen delisi olduğumu bile bile 3 kuruş daha ucuza kaçmak için internetten ne olduğu bilinmeyen lensi alıyorsa kusura bakmasın. Aldığın gibi geri götür derim :)
Avatar
öznur sıdalı - 10 yıl önce
Lensle birlikte doktoruma giderim onay verirse kullanırım.
Avatar
Güzin Kahramanel - 10 yıl önce
Böyle bir hediye süper olsada kullanmadan önce mutlaka dr.uma danışırım...Şimdiden teşekkürler.
Avatar
fatma - 10 yıl önce
doktor onerisinde kullanirdim yada ben yine optik gazeteden öneri alirdim :)))))
Avatar
dilek kiras - 10 yıl önce
hemeeeenn lensleri alır en yakın göz doktoruna giderimmm ;)
Avatar
Nilgün yetkin - 10 yıl önce
Kocamı kırmaz alırdım, ama kullanmaz gider optikçimden aynı rengi alırdım.... sürekli renkli lens kullandığım için senede 2 kez doktora gidiyorum zaten.
Avatar
Ezgi Vatansever - 10 yıl önce
hayatımızdaki sahip olduğumuz en önemli şey sağlığımızdır ve sağlık kaybedildikten sonra bunun geri dönüşü olmayabilir. İnternetten alınan lenslerin çoğu sahtedir ve kör edebilir. bu nedenle lensleri iade etmesini iadesi yoksa atmasını isterim.İlle de lens almak istiyorsa doktor muaynesiyle gözümün lense uygun olup olmadığını garantiler ve herhangi bir optikten almasını isterdim. Ama bunun gereksinim olmadığını da söylemeden edemezdim tabi.
Avatar
Çağatay Gülümser - 10 yıl önce
"Sevgili sevgilim. Her ne kadar iyi niyetli olsan da kornea eğrilik yarıçapımı bilecek kadar beni tanıdığını düşünmüyorum." derdim herhalde. Hemen devamında gözden düşen lens ile sıkı lens sendromunu anlatırdım :)