Kartepeli Minikler Göz Kontrolünden Geçti!

Çocuklara Önleyici ve Koruyucu Tedavi

Kartepeli Minikler Göz Kontrolünden Geçti!
17 Kasım 2016 Perşembe 16:56

Sosyal Belediyecilikte örnek hizmetlere imza atan Kartepe Belediyesi, ilçe halkının yaşam kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalarına çeşitlendirerek devam ediyor. Son olarak Şirinsulhiye İlkokulu öğrencilerine; göz sağlığı konusunda kartepeli minikleri bilinçlendirmek, varsa bilinmeyen rahatsızlıkları tespit edip, tedavi süreçlerinin başlamasına vesile olmak amacıyla özel bir hastanede  göz kontrolü yaptırdı.

Başkan Üzülmez’in talimatıyla Kartepe ilçesinde bulunan öğrenciler, eğitim ve öğretim hayatlarına sorunsuz devam edebilmeleri için çeşitli sağlık kontrollerinden geçiyor. Bu kapsamda düzenlenen göz kontrolünde, uzman doktorlar ve optisyen personel görev alarak Şirinsulhiye İlkokulu öğrencilerine tek tek göz kontrolü yapıldı.

Çocuklara Önleyici ve Koruyucu Tedavi

İlçe halkının göz sağlığı konusunda önleyici ve koruyucu tedbirlerin zamanında başlaması için Kartepe Belediyesi’nin organize ettiği göz kontrolüne katılan minikler ile velileri, sosyal belediyecilik anlayışı ile bir çok faydalı hizmetlere aracılık eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkürlerini iletti.

Kaynak : golcukhaber.com.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.