Göz Şekliniz Kişiliğinizi Ele Veriyor

İşte göz şekliyle ilgili birbirinden ilginç tespitler. Sizinki hangisi?

Göz Şekliniz Kişiliğinizi Ele Veriyor
20 Ocak 2016 Çarşamba 13:07



Küçük Gözler
: Güvenirlilik konusunda pek de sağlam olmadıkları belirtiliyor. Maddi olarak ise cimri diye tanımlanırlar. Kolay sıkılan bir yapıları vardır.

Büyük Gözler: Büyük gözler kişinin daha çekici olmasını sağlar. Gayet zarif olan bu kişiler arkadaş çevrelerince çok sevilirler.

Çekik Gözler: Çekik gözlü kişilerin romantik olduğu söyleniyor. Gizemli ve sağlam karakterli kişilerdir.

Yumru Gözler: Bu kişilerin ne zaman ne yapacağının belli olmadığı belirtiliyor. Değişik karakterli kişiler olduğu söyleniyor.

Çukur Gözler: Bu kişilere dikkat edilmesi gerektiği belirtilir. Merhamet duygusundan yoksun, her şeyi araştıran, irdeleyen ve kurcalayan bir yapıları olduğu söyleniyor.

Patlak Gözler: Bu insanların sevecen, uyumlu insanlar olduğu söyleniyor. İyi dostturlar ve karşısındaki insanı kırmamak için var güçleriyle uğraşırlar.


Kaynak: haberturk.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.