Can-u Gönülden Destekliyorum

Bugün sizin ve desteğini hissettiğim tüm meslektaşlarımın verdiği gayretle heyecanım daha da artmış olarak yürüyorum.

Can-u Gönülden Destekliyorum
28 Mayıs 2018 Pazartesi 14:58

Canel Optik’i bünyesinde bulunduran Reşitoğlu Limited Şirketi Genel Müdürü Sayın Mustafa Bozoğlan’ın “Ankara Yüyüşüne Destek” Dilekçesine Erol Harbi’nin Cevabı…

Saygıdeğer Meslektaşım Mustafa Bozoğlu,

Desteğinizi en kalbi duygularla ifade ettiğiniz dilekçeniz yürüyüşüm sırasında tarafıma iletilmiştir. Yazdıklarınız beni hem çok memnun etmiş, hem de çok motive etmiştir.

Bu kadar içtenlikle, ve yürüyüşümün gerçek gayesinin anlamını fark ederek kaleme alınmış desteğiniz benim için çok değerlidir, çok teşekkür ederim. “Gerektiği yerde söyleyin; işi gücü bırakır sizinle beraber olmaya ve sizi desteklemeye gelirim” demişsiniz. Gelmiş kadar oldunuz, çok teşekkür ederim.

Bu vesileyle;  yazarak, sosyal medya kanalıyla, videolar çekerek ve bizzat gelerek destek veren tüm meslektaşlarıma da çok teşekkür ediyorum.

Yürüyüşümün amacı, tüm siyasetten uzak olarak, sadece toplumun göz sağlığını tehdit eden ve optik sektörünün yerli ve milli anlamda gelişmesine engel teşkil eden, başta internetten online kontak lens satışı olmak üzere tüm sorunlarımızı kamuoyunun dikkatine sunmaktır.  Bu anlamda aynı şekilde düşünen, bu sorunları “gerçekten” çözmek isteğinde olan ve bunun için uğraş veren herkesle ve her kuruluşla birlik halinde hareket etmek benim de en büyük arzumdur. Geçmişte olduğu gibi bugün de, toplum sağlığını, optik sektörünün yerli sermaye tarafında büyümesi ve gelişmesi doğrultusunda sektör kazanımlarını kendi çıkarlarından önde tutan herkesle ve her kurumla birlikte çalışmaya hazırım. Ancak bunun dışında kalanların da bu yaklaşıma zarar vermelerinin karşısında topyekün durmamız gerektiğine inanıyorum.

Sayın Mustafa Bozoğlu, güzel dileklerinize tekrar teşekkür ediyorum. Bugün sizin ve desteğini hissettiğim tüm meslektaşlarımın verdiği gayretle heyecanım daha da artmış olarak yürüyorum.

Saygılarımla,
Erol Harbi


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.