Bolu'da Kaçak Gözlük Operasyonu

Bolu'da minibüs dolusu kaçak telefon, gözlük ve tütün ele geçirildi.

Bolu'da Kaçak Gözlük Operasyonu
18 Mart 2016 Cuma 15:58

 Bolu'da polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurdukları minibüste piyasa değeri yaklaşık 750 bin lira olan kaçak nargile tütünü, saat, cep telefonu ve gözlük ele geçirilirken, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri  şüphe üzerine bir minibüsü kent merkezinde durdurdu. KOM ekipleri tarafından yapılan aramada koliler içerisinde cep telefonu, yüklü miktarda nargile tütünü, gözlük ve saat bulundu. Araçta bulunan malzemelerin kaçak ve faturasız olduğunun belirlenmesi üzerine araç geniş çaplı arama yapılmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'nün garajına çekildi. Araçta yapılan aramada koliler içerisinde 1 ton nargile tütünü, farklı markaların taklitleri olan 737 adet saat, bin 755 adet gözlük ile 294 adet cep telefonu ele geçirildi. Piyasa değeri yaklaşık 750 bin TL olan malzemelere el konulurken olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Kaynak: haberler.com

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.