Aileler dikkat! Bu oyuncak gözünü kör etti!

3 çocuk babası Steve Haddock'u oyuncak silah kör etti.

Aileler dikkat! Bu oyuncak gözünü kör etti!
24 Ekim 2017 Salı 10:28

Hafta sonunu evinin yakınlarındaki bir parkta çocuklarıyla oyun oynayarak geçirmek isteyen 3 çocuk babası Steve Haddock'u oyuncak silah kör etti.
Üç  çocuk babası Steve Haddock'un amacı hafa sonunu çocuklarıyla oyun oynayarak geçirmekti. Ama ‘kör etme tehlikesi yoktur’ diye piyasaya sürülen ‘NERF’ marka sünger fırlatan oyuncak silah Steve Haddock’u kör etti.

Steve Haddock’un sol gözüne oğlunun oyuncağından çıkan sünger isabet etti. Gözü hasar gören baba, Moorfields Londra Göz Hastenesi’ne kaldırıldı. Haddock’un gözünde, isabet eden sünger nedeniyle Hifema (kornea ve iris arasındaki ön kamara) oluştuğu saptandı. Haddock’un gözünde biriken kan gözbebeğinin tümünü kapladı ve Steve Haddock’u kör etti.



Steve Haddock, bu gibi oyuncaklarla oynarken çocuklarına mutlaka koruyucu gözlük takmaları konusunda aileleri uyardı. 

Hifema (Hyphema) nedir?


Hifema (kornea ve iris arasındaki ön kamara) gözün ön kısmının içinde bir kan toplanmasıdır. Toplanan kan, iris (gözün renkli kısmı) ve gözbebeğinin tümünü kaplayabilir. Bunun neticesinde kısmen ya da tamamen o gözün görmesini engelleyebilir.

Kaynak: posta.com.tr

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet - 3 yıl önce
Allah akıl, fikir versin.
Avatar
Beren - 3 yıl önce
Zaten tabanca kime, ne zaman bir fayda getirmiş ki. İnsanlar bu tehlikeyi önceden farkedip bu oyuncağı satın almamalı.