Afyon'da Aile Hekimlerine "Göz Muayenesi" Eğitimi Verildi

Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi tarafından, kentteki Aile Hekimlerine yönelik “Göz Muayenesi” konulu eğitim verildi.

Afyon'da Aile Hekimlerine "Göz Muayenesi" Eğitimi Verildi
31 Mart 2016 Perşembe 16:12

 Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Aile Sağlığı Merkezlerinde, ehliyet ve diğer sağlık raporları için yapılan göz muayeneleri hakkında eğitim verildiği bildirilirken, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi tarafından düzenlenen eğitime her aile sağlığı merkezinden en az bir hekimin katılımının sağlandığını ifade edildi. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Temel Kulalı tarafından Halk Sağlığı Müdürlüğü eğitim salonunda yapılan eğitimde göz muayenesinde dikkat edilmesi gereken noktalara dikkat çekildi.

Kaynak: haberler.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.