Renk körlüğüne lensli çözüm!

Renk körlüğü artık lensli çözüm ile tedavi edilmekte.

Renk körlüğüne lensli çözüm!
27 Mart 2015 Cuma 14:48

Renk körü hastalar son dönemde geliştirilmiş en iyi tedavi metodu olduğu söylenen lens uygulaması, bu zamana kadar uygulanmış olan kişilerin %98'inde olumlu sonuçlar alınmasına muavenet etmiş bir yöntemdir.

Türkiye'de uygulamaya girdiği günden bu yana renk körlüğü sorunu olan hastaların ilgi odağı olan lensli tedavi, bilhassa doğuştan kaynaklı olan renk körlüğü tedavisi için etkili olmaktadır.

Bir süre öncesine kadar tedavisi mümkün olmayan renk körlüğü artık lensli çözüm ile tedavi edilmekte ve bu sonuç renk körü hastalarının da yüzünü güldürmektedir.

Renk körlüğüne lensli tedavi yöntemi sadece doğuştan renk körü olan hastalara uygulanmayıp, aynı zamanda görme siniri, görme noktası ve göz tansiyonu gibi sebeplerden dolayı sonradan husule gelen renk körlüğünü de tedavi ediyor.

Kalıtsal ya da sonrada olan renk körlüğü için mucizevi bir buluş olan lensli yöntem, hastanın renk körü ciddiyetine uygun olarak yapılmaktadır.

Renk körü hastasının renk körü cinsine göre gözüne lens konuyor ve hasta çeşitli testlerden geçerek, lensin nasıl sonuç verdiği kontrol ediliyor.

Birçok hasta bu yöntem sayesinde görme sağlığına zahmetsizce ve kısa sürede kavuşuyor.

Kaynak: sagliksiteniz.com

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.