Ödüllü teknolojiler daha önce denenmiş detaylar...

Italia Independent, fark yaratan uygulamaları ile benzersizliğini pekiştiriyor.

Ödüllü teknolojiler daha önce denenmiş detaylar...
27 Ocak 2015 Salı 14:51

Italia Independent 2015 Modelleri
İlgili Galeriye Git

Italia Independent, ödüllü teknolojiler ve daha önce denenmiş detaylar ile ortaya koyduğu tasarımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Teknoloji ve mühendislik konularında dünyanın en iyi teknik üniversitesi olarak tanınan Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT)'ne bağlı medya şirketi MIT Technology Review tarafından 2014'ün en yenilikçi ilk 10 İtalyan markasından biri seçilen Italia Independent, fark yaratan uygulamaları ile benzersizliğini pekiştiriyor.


Italia Independent'a özel renk ve desenler, I-Gum Serisi'ndeki deri efektli ve kauçuk kaplama tasarımlarda bambaşka bir görünümde karşımıza çıkıyor. Italia Independent uygulamaları arasında en çok ses getirenlerden biri olan 'Soft Touch', yüzeye kazandırdığı benzersiz yumuşaklık hissi ile ayrışıyor.



MIT Technology Review tarafından 'Yılın Teknolojisi 2014' ödülüne layık görülen UV Lux® ile sağlanan 'kadife' efekti, yaratılan elektrostatik alan sayesinde yüzeye doğal dokunun yerleştirilmesi sonucu elde ediliyor. Italia Independent farkıyla ortaya konan kadife tasarımlar, iki renkli ve yoğun kadife efekti alternatiflerinin yanı sıra kusursuz el işçiliği ürünü Swarovski süslemeli I-LUX modelleri ile de fark yaratıyor.


I-Peach Serisi'nde uygulanan ve gözlüklere 'şeftali kabuğu' ile kaplanmışlık hissi kazandıran özel işlem, Italia Independent uygulamalarının en başarılılarından biri olarak gösteriliyor. Italia Independent'ın alıştığımız yenilikçi duruşu, bu seride en belirgin haliyle karşımıza çıkıyor. I-Peach modellerinin her birinin elle boyanıyor olması, tasarımda benzersizliği garantiliyor.


Italia Independent, Tom Ford, Moncler, Balenciaga, Hally and Son, Dsquared2, Timberland, Vuarnet, Blackfin, Gunnar, John Galliano markalarını Turkuaz Optik'ten temin edebilirsiniz.

 

{gallery}italia independent{/gallery}


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.