Video Yarışmamıza Optisyenlik Bölümü Öğrencileri de Katılıyor!

Haydi bakalım öğrenciler, açıldı kapılar, sizden gelecek videoları da heyecan içinde bekliyoruz...

Video Yarışmamıza Optisyenlik Bölümü Öğrencileri de Katılıyor!
28 Ocak 2015 Çarşamba 07:37

 Silmo İstanbul 2015 Fuarındaki standımıza gelen birçok optisyenlik bölümü öğrencisi bu yıl video yarışmasına katılmak istediklerini ve çok güzel fikirleri olduğunu iletti. Video yarışmalarımıza gelen yorum ve eposta mesajlarıyla da yinelenen bu talebe Optik Gazete olarak olumlu cevap vermeyi çok istememize rağmen gerçekleştirmedik. Çünkü optik mağaza sahiplerine ve çalışanlarına yönelik bir yarışma yapacağımızı duyurmuştuk ve yarışma katılım ağını genişleterek onların şansını azaltmak istemedik.


Geçen yıl video yarışmasını üniversite öğrencilerine yaptığımızda optik mağaza çalışanları ve sahiplerinin yoğun talepleri, bu sene de onlara yönelik bir yarışma yapma fikrini doğurmuştu. Ancak bu yıl üzülerek gördük ki video yarışmamızda gelen video sayısı çok düşük. Oysa geçen yıl ilan ettiğimiz andan itibaren videolar hızlı bir şekilde gelmiş ve çok sayıda video hemen yayına geçmişti. Ve optik mağazalardan gelen talepler bu yarışmada da birçok video geleceği beklentisi doğurmuştu.


Biliyoruz ki önümüzde zaman var ve belki de katılımcılar hala zamanları olmasından dolayı kendilerini daha rahat hissedip daha özenli çalışmalar yapmaya çalışıyorlar. Ama yine de sayının bu kadar az olması, bu seneki yarışmayı öğrencilere de açma isteğimizi yerine getirmek için bize bir neden verdi ve biz de yarışma katılım alanını genişletmeye karar verdik.


Bu değişiklikle, üniversitelerimizin optisyenlik programında öğrenci olduklarını belgeleyen kişilerin de "Gözlüğüm ve Kontak Lensim, Benim Vazgeçilmezlerim" isimli video yarışmamıza katılabileceklerini buradan duyuruyoruz.


Haydi bakalım öğrenciler, açıldı kapılar, sizden gelecek videoları da heyecan içinde bekliyoruz...


Sevgilerimizle,


optik gazete

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.