Italia Independent'tan ısınınca renk değiştiren gözlük

I-Thermic Serisi ile gözlük sektöründe devrim yaratıyor.

Italia Independent'tan ısınınca renk değiştiren gözlük
16 Temmuz 2014 Çarşamba 07:39

Italia Independent, sürpriz renk ve desen alternatifleri ile hazırladığı, 30°C üzerinde renk değiştiren 'I-Thermic Serisi' ile yenilikçi marka algısını pekiştiriyor.

 

Italia Independent, 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nda sunduğu I-Thermic Serisi ile gözlük sektöründe devrim yaratıyor. Dünyanın 30°C üzerinde renk değiştiren ilk gözlüğü olan I-Thermic ile tek bir gözlüğe farklı deneyimler sığdırıyor.

 

I-Thermic'e renk değiştirme özelliğini kazandıran özel işlem, renkli pigmentli bir enzimin 30°C sıcaklıkta transparan hale gelerek, normlade görünmeyen rengi görünür kılması. Kullanan kişinin bulunduğu ortam ve fiziksel durumu ile etkileşim halinde olan I-Thermic, sürpriz ve benzersiz bir görünüm sağlıyor.

 

Italia Independent_2

 

 

Kaynak : 2fmagazine.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.