Optisyen Gözlükçüler iftarda buluştu

Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Derneği Yönetimi ve üyeleri iftarda bir araya geldi.   Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Derneği Başkanı Kamil Birimoğlu, her yıl olduğu gibi bu yılda üye ve meslektaşlarını geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde birar

Optisyen Gözlükçüler iftarda buluştu
16 Temmuz 2014 Çarşamba 08:44

Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Derneği Yönetimi ve üyeleri iftarda bir araya geldi.

 

Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Derneği Başkanı Kamil Birimoğlu, her yıl olduğu gibi bu yılda üye ve meslektaşlarını geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde biraraya getirdi. Burçpark Restaurant'ta düzenlenen iftar yemeğine SGK Sağlık Sosyal Güvenlik merkez müdürü Ahmet Akşahin ve yardımcılarının yanısıra çok sayıda optisyen gözlükçü katıldı.

 

RAMAZAN MÜSTESNA BİR ZAMAN DİLİMİ

 

Optisyen Gözlükçüler Derneği Başkanı Kamil Birimoğlu;Ramazan ayının, rahmet, mağfiret ve kurtuluş ümidinin tazelendiği, ibadet ve nefis muhasebesi ile gönüllerin arındığı, yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik ruhunun canlanarak ayrı bir sosyal bütünleşmenin yaşandığı müstesna bir zaman dilimi olduğunu belirtti. Birimoğlu, "Eriştiğimiz bu Ramazanın ayının, her bir mü'min için getirdiği rahmet, mağfiret ve kurtuluş müjdesinden bütün mü'minlerin ve insanlığın hissedar olmasını; bütün meslektaşlarımıza, milletimize, ülkemize İslâm âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum" dedi. İftar programı dilek ve dualarla son buldu.

 

Kaynak :gaziantep27.net_ Meral KINACILAR


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.