TİTCK'da Görev Değişikliği

Dr. Mehmet Hakan Fırat, Tıbbi Cihaz ve Kozmetik Ürünler Başkan yardımcılığına getirildi

TİTCK'da Görev Değişikliği
27 Nisan 2022 Çarşamba 11:28

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU’NDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

TİTCK’da daha önce Ekonomik Değerlendirmeler ve Laboratuvar Hizmetleri Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Dr. Mehmet Hakan Fırat Tıbbi Cihaz ve Kozmetik Ürünler Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Optik sektörünün de görev alanı içinde olan Tıbbi Cihaz ve Kozmetik Ürünler Başkan yardımcılığı görevinde Sayın Dr. Mehmet Hakan Fırat’ı tebrik ediyoruz.

Optik sektörü olarak yıllardır mücadele ettiğimiz sorunlarımızın çözümü konusunda Sayın Dr. Mehmet Hakan Fırat’ın göreve gelişinin bir milat olmasını ve biran önce bu sorunların çözümü yolunda gerekli adımların atılması için umutlu olduğumuzu kendisine sektörümüz adına ileterek yeni görevinde başarılar diliyoruz.

DR. MEHMET HAKAN FIRAT

1970 yılında Ankara’da doğdu. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi.Meslek hayatına 2001 yılında SSK Kastamonu Devlet Hastanesi’nde başladı. 2002 yılında Etlik Zübeyde Hanım Doğumevi’ne geçti. 2007 yılına kadar bu hastanede görev yaptı.

Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 2010 yılına kadar çalıştı. 2010-2015 yılları arasında ise Aile Hekimliği yaptı.

Dr. Mehmet Hakan Fırat, 2015 yılında Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’na atandı. 2016 yılının Aralık ayında Ankara Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekim yardımcısı olarak görevlendirildi.

2021 yılı Nisan ayında Ankara Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi başhekim yardımcılığı görevine getirilen Dr. Mehmet Hakan Fırat, aynı yılın Eylül ayında TİTCK Ekonomik Değerlendirmeler ve Laboratuvar Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak atanmıştır.

İngilizce bilen Dr. Mehmet Hakan Fırat, evli ve bir çocuk babasıdır.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.