Opak Lens Temmuz 2018 Ürün Kataloğunun Dağıtımına Başlandı!

25 ilde 36 şube ile Türkiye'de optik mağazalara kontak lens ve optik cam dağıtımı yapan, en geniş stok ağına sahip Opak Lens AŞ’nin tüm ürünlerinin yer aldığı Temmuz 2018 ürün kataloğu, tüm Türkiye’ye bugünden itibaren dağıtılmaya başlandı.

Opak Lens Temmuz 2018 Ürün Kataloğunun Dağıtımına Başlandı!
27 Temmuz 2018 Cuma 15:47

Her yıl çoğalan şubesi ve ürün gamıyla birlikte hizmet ağını genişleten ve hizmet kalitesini artıran Opak Lens Aş, Türkiye genelinde 1 merkez depo ve 36 farklı ildeki şube depoları ile 15 dakikada 1463 optik mağazaya ürün teslimatı yapabiliyor ve Türkiye genelindeki toplam 6560 optik mağazanın 5629’una hizmet veriyor. 

Optisyenlik müesseselerinin %70’ine aynı gün ürün temin edebilecek sayıda deposu ve  bu depolarda hazır bulundurduğu 36000 çeşit ürün ile optik mağazaların cam ve kontak lens teslimatını hızla gerçekleştirebilecek altyapı ve kadroya sahip olan Opak Lens A.Ş. optik sektörüne kesintisiz ve kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.

Opak Lens Temmuz 2018 ürün kataloğu, tüm Türkiye’ye bugünden itibaren dağıtılmaya başlandı. Eline katalog ulaşmayan optik mağazalar, Opak Lens şubeleri ve satış temsilcileri ile iletişime geçebilir.

Kataloğu indirmek için lütfen ikona tıklayınız

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.