Opak Lens Standı ve Etkinlikleri Silmo İstanbul Optik Fuarı’nda Yoğun İlgi Görüyor!

Silmo İstanbul Optik Fuarı 2’inci gününde de yoğun bir şekilde ziyaretçilerini ağırlıyor. Optik sektörünün nabzının attığı Silmo İstanbul Optik Fuarı’nda Opak Lens’in gerçekleştirdiği etkinlikler, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Opak Lens Standı ve Etkinlikleri Silmo İstanbul Optik Fuarı’nda Yoğun İlgi Görüyor!
14 Aralık 2018 Cuma 18:39

Silmo İstanbul 2018 1 ve 2. Gün
İlgili Galeriye Git
Opak Lens’in Gerçekleştirdiği Kontak Lens ve Optik Camlar Hakkındaki Tanıtım Sunumları Devam Ediyor

Fuarın 2. gününde Mehmet Akay, ‘Optik Cam Konusunda Sıkça Sorulan Sorular’ hakkında tanıtım sunumu gerçekleştirdi. Hülya Şenyüz, ‘Kontak Lens ile Astigmatizma Çözümleri’ ve Zafer Şibik, ‘Yeni Cam Teknolojileri Hakkında Bilgiler’ sunumlarını gerçekleştirdi.



Opak Lens’in Düzenlediği Ödüllü Bilgi Yarışması Tüm Heyecanıyla Fuarın 2. Gününde de Devam Etti!

Fuarın 2. gününde ödüllü bilgi yarışmasına katılım, düne göre daha da yoğun oldu. Optisyenlik öğrencilerinin ve optik mağaza çalışanlarının katıldığı bilgi yarışmasında, üçüncülüğü Ayaz Optik’ten Mustafa Ayaz, ikinciliği Saros Cam’dan Fatma Kartal ve birinciliği Özay Optik’ten İbrahim Güvenç kazandı.



Opak Lens’in Optik Gazete aracılığıyla düzenlediği ödüllü bilgi yarışması, fuar süresince saat 15.00’de yapılamaya devam edecek.

Fuara Özel Avantajlı Kampanyalar Sürüyor

2018’in son günlerini yaşadığımız şu dönemde hafta sonunuzu karlı bir şekilde geçirmek isterseniz mutlaka Silmo İstanbul Optik Fuarında, Opak Lens standını ziyaret etmeyi unutmayın. Gerek kontak lens ve solüsyonlarda gerekse tüm camlarda inanılmaz kampanyalar sizleri bekliyor.

Fuar boyunca Iphone X (64 GB), cam kesme makineleri, fokometreler, optik küçük aletler ve optik çerçeveler çok uygun ve cazip kampanyalarla optisyenlik müesseselerine sunuluyor.

Kampanyalar içinde en gözde ve iddialı olan 12 Ay Al 8 Ay Öde Kampanyası hakkında mutlaka Opak Lens satış temsilcilerinden bilgi almanızı tavsiye ediyoruz.

Şu günlerde satış kadar önemli olan, ürünleri alırken de kar etmek olduğu için Opak Lens kampanyalarını kaçırmayınız.
 
 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.